Det lykkedes ikke for de grønne fra Dalby at få point i sæsonpremieren efter 1-2 mod Karlebo. (Foto: Ove Dyrstrøm).

Det lykkedes ikke for de grønne fra Dalby at få point i sæsonpremieren efter 1-2 mod Karlebo. (Foto: Ove Dyrstrøm).

Dalby var for ineffektive

Oprykkerne udnyttede ikke deres chancer og tabte 1-2 til Karlebo

Af
Af Ove Dyrstrøm

FODBOLD. Det var nye tider for Dalby’s bedste mandskab. Holdet er nye i serie 2 efter oprykningen, og Kenn Jørgensen er ny på trænerbænken, og han var ikke udpræget tilfreds med indsatsen i 1.halvleg.
”Vi bruger faktisk det meste af 1.halvleg på at finde os selv, og den passivitet koster os to mål, som blev dyrt i den sidste ende”, fortæller Dalby-træneren.
Det var nemlig Karlebos omstillingsspil, som hjemmeholdet ikke fik dæmmet op for. Allerede efter 8 minutters spil var den gal første gang, hvor gæsterne uhindret kom til baglinien og smækkede bolden ind foran mål til en 0-1 føring. Det tog man tilsyneladende ikke ved lære af, for midt i halvlegen var situationen den samme, og så kunne Karlebo øge til 0-2.
Karlebo er et hold som består af nogle rutinerede drenge samt et par tidligere topspillere, som gør det godt, så længe kræfterne rækker. Dalby kom dog gradvist ind i kampen, hvor Thomas Skaarup har en friløber, Abdel Karim får et forsøg reddet på stregen, og Martin Skov har ligeledes et godt forsøg, men effektiviteten manglede, og så kunne gæsternes 0-2 føring holde til pausen.
Efter pausen var trafikken nærmest ensrettet mod Karlebos mål, da de løb tør for konditionen efter det første kvarter, og siden skiftede de ud i en lind strøm, når spillerne skulle ud at have luft. Det lykkedes også for Martin Skov at reducere til 1-2 efter et hjørnespark. Men trods den klare overvægt i spillet, så fik Dalby ikke udbytte i form af flere scoringer, og til stor skuffelse, så måtte de indkassere et 1-2 nederlag.
”Vi kan kun takke os selv for det nederlag, når vi ikke er skarpe nok til at udnytte vores chancer. Spillemæssigt er vi godt med og får også skabt mulighederne, men bolden skal altså ind over stregen. Nu er vi i gang, og nu ved vi i hvert fald hvad der kræves”, slutter Kenn Jørgensen. Dalby spiller igen på lørdag kl.16.00 på udebane mod Snekkersten.
KAMPFAKTA. Serier 2: Dalby IF – Karlebo IF 1-2 (0-2). Dalby: Martin Skov.
 
 
 

Publiceret 18 August 2014 07:00