Carl-Mar Møller kan opleves i Billum på lørdag

Carl-Mar Møller kan opleves i Billum på lørdag

Der er gang i den i Billum Forsamlingshus

Carl-Mar Møller kommer og underholder til herre- aften lørdag den 23. august

Af
Kim Schou

Til herreaften i Billum Forsamlingshus den 23. august kommer Carl-Mar Møller og holder en pep-talk.
Weekenden efter er der spis-hvad–du-kan-kage i forbindelse med et velgørenhedsarrangement til fordel for Foreningen Cancerramte Børn.
”Vi mænd i bestyrelsen har længe været misundelige over at der hvert år er en Q-fest, hvor piger i alle aldre og fra nær og fjern kommer og fester igennem.
Vi tænkte at det ikke var nok bare at skifte Q'et ud med et M, så vi har valgt at hente hjælp ude fra og glæder os til at Carl-Mar Møller kommer og kickstarter aftenen med sit stand-up show,” fortæller næstformand i bestyrelsen, Carsten Nielsen.
Carl-Mar showet starter arrangementet, efter en velkomstdrink, og bliver til den efterfølgende spisning, så der vil være rigelig mulighed for at stille spørgsmål til den bramfrie herre, der har lovet at tage hans paintballpistol med, hvis der skulle være nogen der har lyst til at skyde ham efter showet.
”Der er allerede godt med tilmeldinger og det er ikke kun lokale. Vi har bl.a. fået tilmeldinger fra Esbjerg og Oksbøl og vi vil gerne understrege at det ikke kun er for lokale mænd – alle er velkomne,” siger Carsten Nielsen.
Bestyrelsen har igen i år valgt at ligge hus og frivilligt arbejdskraft til velgørenhedseventen til fordel for Foreningen Cancerramte Børn lørdag den 30. august.
Det bliver en stor event hvor Mek Pek kommer og laver et show for børn, danselystne kan opleve Michael Olesen fra Vil Med Dans og 8 lokale Zumbainstruktøre på scenen i Billum Hallen, der kommer en stor flok motorcykler, med mulighed for at få en tur bagpå og ikke mindst Spis-hvad-du-kan-kage for kun 50 kroner i Billum Forsamlingshus og meget andet.
Læs mere om begge arrangementet og hvor du kan købe billetter på billum.dk

Publiceret 18 August 2014 07:00