Hastrupparken.

Hastrupparken.

God film under åben himmel i Hastrupparken

Torsdag den 11. september kl. 20.30. Alle er velkomne.

OPEN AIR FILM: Torsdag den 11. september har alle chancen for at opleve en god film under åben himmel. Denne sensommer aften viser Boligsocialt Fællessekretariat nemlig filmen den syvdobbelte oscarvindende film, ”Gravety”, med George Clooney og Sandra Bullock i hovedrollerne, i Hastrupparken.
Det bliver det helt store lærred, der tages i brug, når Boligsocialt Fællessekretariat inviterer til en god film under åben himmel i Hastrupparken. Det store rumdrama udfoldes mellem boligblokkene, midt på Hastrupparkens store grønne parkareal - ved Kulturhuset Langelandsvej 66 - og omgivet af træer.
Filmen handler om Dr. Ryan Stone, som spilles af Sandra Bullock, som er på sin første tur med Rumfærgen og Matt Kowalsky, spillet af George Clooney, som er på sin sidste tur inden han går på pension.
På den ellers rutineprægede mission rammer katastrofen, og de to astronauter, kun fortøjet til hinanden, driver ud i intetheden.
- Man plejer at sige, at film skal ses i biografen, men det er en ganske særlig oplevelse at se film i det fri, fortæller Rami Panduro Zouzou fra Boligsocialt Fællessekretariat.
- Enhver, der har set en open air film, vil kunne huske den særlige fornemmelse, det er at betragte det store lærred i naturen. Det er en meget åben og offentlig begivenhed, men på samme tid bliver det en enormt intim oplevelse. Måske fordi det giver en fornemmelse af, hvor lille man er, mener Rami Panduro Zouzou.

Stort, anerkendt drama under stjernehimlen

Den særlige oplevelse kan man nyde i selskab med venner eller familie helt gratis den 11. september, når filmen starter kl. 20.30.
- Det skal jo helst nå at blive rimeligt mørkt, inden publikum tages med ud i Verdensrummet lige oven over deres hoveder, siger Rami Panduro Zouzou.
Der er indlagt en pause midtvejs, hvor man kan købe hjemmebagt kage, popcorn og øl, sodavand, varm kakao, cappuccino, kaffe, the m.m., så man har noget at styrke sig på, mens de to Hollywood stjerne driver ud i tomrummet. Og der bliver helt sikkert brug for noget at styrke sig på, for det er ikke et hvilket som helst drama, der kommer til at udfolde sig under stjernerne. ”Gravety” vandt syv Oscars – bl.a. for bedste instruktør og bedste visuelle effekter. Derudover har den vundet et hav af andre priser rundt om i verden.
Det er fuldstændigt gratis at se filmen, og alle er velkomne.
Bus 101A fra Køge st. stopper 50 meter fra stedet.
pm

Publiceret 18 August 2014 17:15