Foto: DGI

Foto: DGI

Katrine fra Ansager trænede med DGI Verdensholdet

19-årige Katrine Ejbye Thorsen fra Ansager føjede i lørdags en stor oplevelse til gymnastik-cv’et. En træningsdag med DGI Verdensholdet

Af
Kim Schou

oplevelse Der var både rytmisk gymnastik, tøndebåndstricks og store spring på programmet, da 19-årige Katrine Ejbye Thorsen fra Ansager lørdag den 16. august fik en oplevelse af de helt store, da hun fik lov til at være verdensholdsgymnast for en dag.
Sammen med otte andre heldige gymnaster havde hun nemlig vundet en konkurrence udskrevet af tøjsponsor Chopar Sport om en dag i træningslejren med de 28 dygtige gymnaster på DGI Verdensholdet.
For Katrine var det en helt fantastisk dag, hvor hun både fik mulighed for at komme helt tæt på holdet og samtidig få afprøvet sin egen drøm om en fremtid på holdet:
”Det har været mega fedt og sjovt at træne med DGI Verdensholdet. Min egen drøm om at komme på holdet er kun blevet endnu større efter i dag, og jeg håber virkelig, den bliver en realitet, sagde Katrine efter dagen som verdensholdsgymnast. Også for DGI Verdensholdet var det forfriskende med besøg af unge gymnaster i træningslejren, der indtil nu har budt på mere end 350 timers hård træning og 45 dage sammen på BGI akademiet syd for Horsens:
”Det har været inspirerende at åbne døren for nogle unge gymnaster og forhåbentlig styrke drømmen om en plads på holdet i fremtiden. Det er fantastisk, at vi sammen med vores samarbejdspartnere har mulighed for at give ni fans en så unik oplevelse,” siger Torben Nielsen, Team Manager for DGI Verdensholdet.
Forude venter blot yderligere otte dage i træningslejr for holdet, der i september er på TAKE OFF TOUR i hele Danmark. Du kan opleve DGI Verdensholdet i Blue Water Dokken i Esbjerg lørdag den 13. september kl. 15.00. Køb billet på verdensholdet.billetten.dk.GI Verdensholdet
- DGI Verdensholdet består af 28 gymnaster – 14 kvinder og 14 mænd – i alderen 18-28 år.
- Overskuddet fra TAKE OFF TOUR går til holdets arbejde med at inspirere børn, unge og voksne til en sund og aktiv livsstil i hele verden på en seks måneder lang verdensturné med 160 workshops og 125 shows.
- Sydkorea, Taiwan, Japan, Indonesien, Malaysia, Singapore, Costa Rica, Argentina, Uruguay, Chile og USA venter holdet på en seks måneder lange verdensturné.
- Læs mere på verdenshold.dgi.dk

Foto: DGI

Foto: DGI

Publiceret 18 August 2014 08:00