Afdelingsdirektør for Køge Privat og afdelingsdirektør for Køge Erhverv, John Pihlkjær glæder sig til at byde alle interesserede indenfor til åbent hus i det

Afdelingsdirektør for Køge Privat og afdelingsdirektør for Køge Erhverv, John Pihlkjær glæder sig til at byde alle interesserede indenfor til åbent hus i det "nye" Jyske Bank i Køge.

Nyt bankhus i tre etager

Jyske Bank i Køge inviterer til åbent hus fredag den 29. august

ÅBENT HUS: Du har måske selv bemærket det, når du er kommet forbi på Fændediget 1 – der har gennem længere tid været masser af byggeaktivitet på matriklen.
Det er Jyske Bank, som efter flere år med vækst i butikken, har besluttet at tage hele bygningen i brug.

Vækst kræver plads

- De seneste 4-5 år har vi haft en markant tilgang af nye kunder og udvidet samarbejdet, med dem vi havde i forvejen. Vi overtog Spar Lolland i 2013, og senest har erhvervsafdelingen fået en større markedsmæssig position for Jyske Bank, hvor vi f.eks. nu også tager os af større erhvervskunder i Ringsted, fortæller afdelingsdirektør for Køge Erhverv, John Pihlkjær.
- Selvom kunderne selv klarer mere via computer, telefon og kort, så tror vi stadig, at god rådgivning med fordel kan foregå i spændende og uhøjtidelige omgivelser. Vi har derfor valgt at ombygningen ikke kun handler om bedre plads, men også at udbygge vores Jyske Forskelle med flere spændende indrettede mødelokaler – lad mig blot nævne Vinbaren, Rejsen og Cafe Leif. 2. sal er indrettet som et stort eventrum med plads til 50 mennesker, hvor vi dels kan invitere kunder til egne, inspirerende arrangementer, og dels tilbyde lokale netværk og foreninger til at komme forbi, siger John Pihlkjær.

Jyske Banks domicil på Fændediget 1 i Kæge.

Jyske Banks domicil på Fændediget 1 i Kæge.

Skidt før det kan blive godt

Det har været den helt store tur vi har været igennem, og selvom vi nu er 28 medarbejdere, har der i perioder været flere håndværkere end medarbejder i bygningen. Vi har forsøgt at holde fokus, på den kunde vi havde kontakt med, og kunderne har vist stor forståelse for støj og møg, så vi synes trods alt, at det hele er forløbet OK, supplerer afdelingsdirektør for Køge Privat, Bodil Hviid.

Åbent hus den 29. august

John Pihlkjær og Bodil Hviid glæder sig sammen med deres teams til at vise de nye spændende lokaler frem for alle i Køge, som har lyst til at kigge forbi.
- Vi tænkte, at det kunne blive ekstra festligt, hvis vi lavede arrangementet i forbindelse med Køge Festuge, så kunne vi måske være opvarmning til dagens tur til festugen, slutter Bodil Hviid.
pm

Publiceret 18 August 2014 10:00