Køge Tennis Klub – af nogle af børnene som deltog i sommerens camp.

Køge Tennis Klub – af nogle af børnene som deltog i sommerens camp.

Tennis camp i Køge blev en stor succes

Af
Per Møller

TENNIS: Køge Kommune vil være en sund og sjov kommune at dyrke aktiviteter i. Derfor har Køge Tennis Klub i sommerferien været vært for kulturforvaltningens sommer camp i Tennis.
Køge Kommunes tennis camp er for børn i alderen 6-14 år, der har lyst til at bruge et par dage i sommerferien på at dyrke tennis, møde nye venner og have fuld fart på fra morgen til aften.
- Gennem årene har kulturforvaltningens aktiviteter været meget populære, hos børn såvel som forældre. Allerede efter 2 dage var alle holdene fyldt op og over 90 børn spillede tennis i Køge Tennis Klub over 2 dage, fortæller ungdomsformand Peter Mortensen fra Køge Tennis Klub.
Aktiviteten var støttet af Køge Kommune og var en stor succes. Flere af børnene har allerede valgt at melde sig ind i Køge Tennis Klub efter nogle sjove og underholdende dage.
Som del af aktiviteten kunne deltagerne også blive medlem til en reduceret pris for resten af sæsonen.
- Vi havde en del talenter igennem de 3 dage, siger træner Morten Rytter, og det er helt sikkert en aktivitet som vi vil udvide til næste år. Vi kunne let havde haft over 150 børn igennem.

Hvorfor spille tennis ?

Tennis er sjovt og kan spilles af alle, og det kræver kun 2 på banen. Tennis giver en masse gode kammerater og venskab.
- Desuden er tennis godt for konditionen, styrker musklerne, øger forbrændingen, giver stærkere knogler, udvikler bevægeligheden og nedsætter stressniveauet, siger Peter Mortensen.
pm

Publiceret 18 August 2014 17:15