Der klar fremgang at spore for Niels-Kristian Iversen efter sæsonens andet Grand Prix, men jagten på de sidste marginaler betød et farvel i semifinalen.

Der klar fremgang at spore for Niels-Kristian Iversen efter sæsonens andet Grand Prix, men jagten på de sidste marginaler betød et farvel i semifinalen.

Iversen:

Det skal være markant bedre

Det lettiske Grand Prix blev en skidt oplevelse for Niels-Kristian Iversen, der med en maskinskade i sidste heat missede semifinalen med et enkelt point. Vestjyden har allerede øjnene rettet mod revanche i de sidste fire løb i Grand Prix-serien.
Han startede med et nul i første heat, men fik kørt sig op, inden han i dagens sidste optræden måtte udgå med en smadret motor. Det kostede pladsen i semifinalen, og derfor var Niels-Kristian Iversen også en meget skuffet mand efter dagens Grand Prix i Daugavpils.
"Et point mere havde været nok til en semifinaleplads, men det var simpelthen en møgdag, hvor maskineriet aldrig kom til at fungere. Det var egentlig okay efter det første heat, men til sidst sprænger vi en motor, der ikke har kørt 20 heats endnu, og nu er den lige til skraldespanden," konstaterede Niels-Kristian Iversen, der allerede brænder efter at viske dagens optræden af tavlen.
"Som team skal vi kigge rigtigt meget på os selv, for det var ikke godt nok i dag, når vi vil være med i toppen, og målet er stadig en plads på podiet, når sæsonen er slut. Det skal være markant bedre allerede næste gang i Gorzow, og det er op til os selv at bevise, at vi hører med i toppen."
Det næste Grand Prix køres i Gorzow den 30. august.

Publiceret 18 August 2014 15:00