(Colourbox).

(Colourbox).

Åbent hus arrangement i Køge Golf Klub

I weekenden 23.-24. august

ÅBENT HUS: - Efter afviklingen af Europatouren Made in Denmark på Himmerlands fantastiske golfanlæg i den forgangne weekend med over 80.000 tilskuere og et stort antal tv-seere tror vi på, at mange danskere har fået blod på tanden og fået lyst til selv at prøve at spille golf. Derfor - kom og spil golf resten af året - det koster kun 500 kr.
Sådan lyder opfordringen fra golfmanager Helge Caspersen, Køge Golf Klub.
Køge Golf Klub slår dørene op for et Åbent Hus arrangement den kommende weekend lørdag den 23. august og søndag den 24. august - begge dage i tidsrummet kl. 10-13.
Der er tale om en landsdækkende kampagne i forbindelse med europatour - turneringen Made in Denmark. Kampagnen vil primært fungere som en ”medlem skaffer medlem kampagne”.
- Alle er meget velkomne, ligesom vi har opfordret vores medlemmer til at invitere familie, venner og bekendte med til arrangementet, hvor der bliver lejlighed til at prøve golfspillets forskellige facetter under instruktion af klubbens proer, og hvor I kan få lejlighed til at spille et par huller på Nordbanen, oplyser Helge Caspersen.
Sæt kryds i kalenderen og spred det glade budskab, og benyt jer af muligheden for at få en hyggelig dag i Køge Golf Klub sammen med gode venner og bekendte. Arrangementet er gratis, og som nævnt, så tilbydes medlemskab resten af året for kr. 500, og hvis man ikke har spillet golf før, så tilbydes et skræddersyet golfkursus, hvor man tager golfkørekort.
- Vi glæder os til at åbne dørene for rigtigt mange nye golfspillere, slutter golfmanager Helge Caspersen.
pm

Publiceret 20 August 2014 08:30