Sønderskov Rideklub er vært ved et stort military-stævne. (Privatfoto).

Sønderskov Rideklub er vært ved et stort military-stævne. (Privatfoto).

Aabenraa er igen vært ved stort Military ridestævne

Sønderskov Rideklub skal igen arrangere et omfangsrigt stævne. Det foregår i weekenden 30.- 31. august

Den 30-31. august slår Sønderskov Rideklub og – skole dørene op for endnu et omfangsrigt stævne. Denne gang bliver det til hele tre discipliner over to dage. Military er med tre discipliner et udholdenhedsridt for både rytter og hest/pony.
Denne gang forløber stævnet over to dage, hvilket betyder, at der afholdes dressur og spring om lørdagen, mens terrænridning foregår om søndagen.
Det giver lidt luft i programmet for både deltagere og dem, der står bag kulisserne.
Weekenden byder på både DRF Mesterskab for ponyer og Sydjysk Mesterskab for pony og hest,og der er gratis adgang for publikum hele weekenden.
Interesserede er velkomne til at komme og se på, snuse til stemningen og den intensitet, der hersker på stævnepladsen.

Mor blev overbevist

Ponymor, Lise-Lotte Møhring Larsen havde forsvoret, at hendes datter skulle ride military, men indrømmer nu efter mange år på Sønderskov Rideskole og datterens stædige masen på for at være med, at man bliver lidt fascineret af det.
”Har man først været på ude på en af Sønderskovs trænings-aftener en dejlig sommeraften, ja så er det godt nok svært at vedblive med at være tilbageholdende. Det er et fantastisk terræn og begejstringen lyser ud af øjnene på dem, der er med. Stemningen sniger sig ind under huden, og som mor bliver jeg altså også draget med”, fortæller Lise-Lotte.
Har du også lyst til at se, hvad det hele går ud på, så er publikum velkommen på stævnepladsen både lørdag og søndag under stævnet.

Publiceret 20 August 2014 10:00