Christian Barslund

Sport - fodbold Årgang 2000

Christian er fodboldspiller fra FC GOG (Givskud GUF/Gadbjerg IF). Han har alle årene været en spiller med enormt fokus på sit fodboldspil og sin skolegang.
FC GOG indstillede Christian til FC Midtjyllands talentskole, hvor han ydede en flot indsats og fra efterår 2013 blev han tilknyttet klubbens U13 Drengetrup.
Dermed måtte han forlade Givskud Skole og starte skolegang i Herning og sige farvel til fodboldvennerne i FC GOG.
Christian har klaret overgangen rigtig flot både skolemæssigt og fodboldmæssigt med en kæmpeindsats af forældrene og bedsteforældre samt kammeraterne i FC GOG og klubben. Christian kommer fortsat og er med i FC GOG under de træninger, der er mulige, FC GOG trænerne træner ham ekstra og han ved, at stopper eventyret i FCM er han mere end velkommen igen i FC GOG.
Christian kvitterer for den lokale klubs støtte ved bl.a. at melde sig som frivillig hjælper på fodboldskolen i FC GOG, hvor han virkelig giver deltagerne en super individuel træning og deler gerne ud af erfaringer. Samme ved andre arrangementer i den lokale klub.
Christian er virkelig dedikeret til fodbolden og til at holde fokus på, at det er det han gerne vil, men at uddannelse også er en vigtig brik i livet.

Indstillet af Elin W. Søbye

Publiceret 20 August 2014 18:27