Onsdag kræver det en sejr hjemme på mod Holstebro, hvis EMS vil være med i toppen.

Onsdag kræver det en sejr hjemme på mod Holstebro, hvis EMS vil være med i toppen.

EMS vil fighte for finalen

EMS er med i toppen, men en plads i årets finale er ikke sikret endnu. Derfor skal der kæmpes for at vinde på hjemmebane

I den sidste match på Granly Speedway Arena blev Slangerup sendt hjem med en ordentlig sæk, og sejren på 56-30 var faktisk den største Esbjerg Motorsport nogensinde har fået i ligaen. Det glæder naturligvis holdleder Ib Pedersen, som ser frem til en spændende speedwaymåned.
“Det viser, at vi igen har fundet melodien, og det er det helt rigtige tidspunkt, for det er nu, tingene spidser til. Kampen om en plads i finalen er benhård, og onsdagens modstander fra Holstebro er en af vores hårdeste konkurrenter i kampen om en god placering inden den altafgørende finale. Derfor skal vi holde fast i de gode tendenser, og det kan gøre sæsonafslutningen rigtig sjov. Vi skal vise al den fight og vilje, som vi overhovedet kan mønstre,” siger Ib Pedersen, der tror på, at den kommende tid kan blive rigtigt underholdende.
“Først og fremmeste skal vi vise flaget her på hjemmebane mod Holstebro og Region Varde i den sidste match inden finalen, men vi skal også kæmpe for tingene på udebane i Holsted og ikke mindst, når vi skal køre World Speedway League i Polen. Det bliver fantastisk at møde mestrene fra Polen, Sverige og England, men jeg er ikke nervøs, fordi vi kommer med et stærkt hold anført af Niels-Kristian Iversen, der på imponerende vis har suppleret guldmedaljen fra VM for hold med endnu et dansk mesterskab. Vi kommer for at levere en stærk indsats hver gang, og det gælder alle de resterende opgør denne sæson. Vi vil levere fight for finalen,” lyder det fra Ib Pedersen, inden det går løs mod Holstebro den 20. august klokken 18.30.

Publiceret 20 August 2014 08:15