Fælles vestjysk speedway-front

Da matchen mellem Grindsted og Region Varde i aften er aflyst, inviterer Esbjerg Motorsport i samarbejde med Grindsted til ræs på Granly Speedway Arena.
Alle med gyldigt adgangskort til den aflyste match kommer gratis ind til EMS-Holstebro i aften.
Banen på Granly Speedway Arena er nemlig i den grad klar til ræs, når EMS tager imod Holstebro klokken 18.30 i aften, men længere mod nord har Grindsted været nødt til at aflyse dagens opgør mod Region Varde. De vestjyske speedwayfans behøver dog ikke fortvivle, for EMS har i samarbejde med Grindsted valgt at give alle, der har adgangskort til den aflyste match gratis indgang til duellen på Granly Speedway Arena.
"Vi ved, at vores gode kollegaer i Grindsted har arbejdet hårdt på at få banen klar, men den har simpelthen bare fået for meget vand. Heldigvis ser det bedre ud hos os denne gang, og derfor har vi i samarbejde med Grindsted valgt, at alle der har gyldigt adgangskort til den aflyste match i Grindsted, får gratis indgang til vores spændende dyst mod Holstebro ved forevisning af adgangskortet. På den måde kan alle dem, der havde sat næsen op efter god ræs i Grindsted stadigvæk få en god speedwayoplevelse. Så kan vi danne lidt fælles vestjysk speedway-front, når vi i aften skal gå efter sejren mod Holstebro," siger pressechef i EMS, Lars Guldager Dyhr, der håber på at se rigtigt mange fra både Grindsted og Region Varde, når matchen sættes i gang klokken 18.30.

Publiceret 20 August 2014 13:00