Handicapatlet vandt sølv på 100 meter til EM

Daniel Wagner Jørgensen jagter i denne uge medaljer ved EM i para-atletik i Swansea. Tirsdag kom den første medalje i hus efter tæt løb på 100 m distancen. Senere på ugen er der igen medaljechancer for Daniel på 200 m og i længdespring. Den 21-årige vejlenser har tidligere vundet en olympisk medalje.
Allerede på førstedagen af EM i para-atletik tog Daniel Wagner Jørgensen fra Vejle IF en medalje efter et tæt løb på 100 m distancen. Daniel har talentet og formen til at vinde medaljer ved EM, men konkurrencen er utrolig hård. Daniel er derfor utrolig glad for sølvmedaljen.
“Det var et meget tæt løb mellem anden og tredje pladsen, kun 0,03 sekunder skilte os. Det var ikke mit bedste løb med tiden 13:45 sekunder, men til et mesterskab er det ikke tiden der tæller, det er medaljerne”, lyder det fra en stolt Daniel Wagner Jørgensen i en pressemeddelelse.
Landstræner Joachim Lund, der også er fra Vejle, glæder sig over medaljen til Daniel.
- Det er en dejlig fornemmelse at sidde med som træner og se at Daniel formår at indfri de store forhåbninger der er til ham. Inden løbet havde jeg en god mavefornemmelse, da vi har haft en god optakt til EM. Tidligere på måneden demonstrerede Daniel god form ved at vinde guld ved U23 VM, siger Joachim Lund.
Og hos EliteVejle jubler man også over Daniels flotte resultater.
“På trods af sine bare 21 år har Daniel allerede en EM- og PL-medalje fra 2012 på CV'et. Nu viser Daniel igen stor form ved at tage en ny EM-medalje. Det lover godt for det unge talent, og vi glæder os til at følge Daniel hele vejen til PL i Rio 2016. Stort tillykke til Daniel,” siger elitekoordinator Peter Ginnerskov, der sammen med den øvrige del af EliteVejle står klar til at modtage Daniel, når han kommer hjem til Vejle efter EM.
EliteVejle støtter Daniel Wagner Jørgensen i hans udvikling som atlet og hans mål om at komme til PL i Rio 2016. EliteVejles målsætning er at få 2-4 atleter fra Vejle med til OL og PL i Rio 2016.

null

Publiceret 20 August 2014 13:00