Kig indenfor i golfklubben

I weekenden byder golfklubben indenfor

Golf Den 23. og 24. august kan alle prøve at spille golf i Sønderjyllands Golfklub. I samarbejde med Dansk Golf Union holder 70 danske golfklubber to dages åbent hus - og er golf noget for dig, kan du blive prøvemedlem og spille resten af året for kun 500 kr.
"I Sønderjyllands Golfklub glæder vi os til at byde alle golfinteresserede velkommen til to dejlige golfdage, hvor de kan opleve begejstringen ved en sport, som kan spilles af alle. På selve dagen vil der i Sønderjyllands Golfklub være mulighed for at se klubbens faciliteter og prøve at slå til bolden", lyder meldingen fra arrangørerne.
En af de mest udbredte fordomme omkring golf er, at det er dyrt. Men golf er ikke dyrere end andre sportsgrene, og ofte er det op til en selv, hvor meget man vil investere i sine golfoplevelser. I dag tilbydes der forskellige medlemskabstyper, og hvad angår udstyr, så har de fleste klubber ofte udstyr, man kan leje, indtil man er klar til at købe sit eget.
"Mange tror, at golf er en dyr sport, for ældre mænd i ternet tøj og med årelange ventelister. Disse fordomme afholder desværre mange danskere fra at prøve golf og derved danne sig sit eget billede af golfsporten. I Dansk Golf Union er vi derfor glade for, at vi i samarbejde med de danske golfklubber kan tilbyde golf resten af året for kun 500 kr.," fortæller Jonas Meyer, udviklingschef i Dansk Golf Union.

Mere info

Åbent hus arrangementet finder sted i Aabenraa Golfklub, Sandskærvej 150, 6200 Aabenraa.

Du kan kontakte klubben på telefon 74750750 eller på mail info@aabenraagolf.dk

Publiceret 20 August 2014 10:15