Alpha Ba med sin nye HB Køge spilletrøje. (Foto: www.hbkoge.dk).

Alpha Ba med sin nye HB Køge spilletrøje. (Foto: www.hbkoge.dk).

Senegalesisk fyrtårn klar for HB Køge

FODBOLD: HB Køge fortsætter oprustningen. Onsdag har klubben skrevet kontrakt med den 190 cm høje senegalesiske forsvarsspiller Alpha Ba, der har trænet med i klubben i løbet af den seneste måned. Her har forsvarsspilleren overbevist trænerstaben om sine evner.
Den 24-årige forsvarsspiller kommer til HB Køge fra US Ouakam i hjemlandet Senegal, men han er ikke helt ubekendt med europæisk klubfodbold.
Alpha Ba har tidligere i karrieren optrådt for Gent i den bedste belgiske fodboldrække. Derudover står han noteret for en U/20- og en A-landskamp for Senegal, oplyser www.hbkoge.dk.
- Alpha Ba er en høj, fysisk stærk forsvarsspiller, der virkelig går til stålet og er rigtig god i hovedspillet. Alpha har en drøm om på sigt at kunne tage skridtet videre til en større liga i Europa og også om igen at spille sig til en plads på Senegals landshold, og det er jeg sikker på at vi kan hjælpe ham med, udtaler HB Køges cheftræner Henrik Pedersen, der har fået Alpha Ba anbefalet gennem sit store netværk i international fodbold.

Daugaard som ny assistenttræner

HB Køge har desuden foretaget en rokade i trænerteamet på divisionsholdet således at Kim Daugaard bliver ny assistenttræner for cheftræner Henrik Pedersen.
- Jeg har valgt Kim Daugaard som min nye assistent fordi han har det som jeg ikke har, nemlig en stor spillerkarriere på højeste plan herhjemme, og de erfaringer han har herfra kan vi bruge på divisionsholdet. Desuden er han fra lokalområdet og er et top menneske, så han passer find ind som min assistent. Desuden er det meget vigtigt at vi med Kim har en direkte linje fra talentholdene til divisionsholdene., siger Henrik Pedersen til www.hbkoge.dk.
Kim Daugaard fortsætter i sin rolle som A+ træner for U/17 og assistenttræner for U/19 talentholdene. Indtil videre efterårssæsonen færdig.
pm

Publiceret 20 August 2014 17:15