Team HK Køge - her i blåt i aktion i fredagens opvisningskamp mod KIF Kolding København. (Foto: JCJ).

Team HK Køge - her i blåt i aktion i fredagens opvisningskamp mod KIF Kolding København. (Foto: JCJ).

Team HK Køge vil sikre klubbens eksistens

Afholder ekstraordinær generalforsamling onsdag den 3. september

Af
Per Møller

HÅNDBOLD: Ambitionerne er store i Team HK Køge. Klubben satser hårdt på at komme op og blande sig mellem de bedste i dansk herrehåndbold, Klubben var tæt på at sikre sig oprykning til den næstbedste række, 1. Division sidste sæson.
Når den nye sæson skydes i gang i sidste weekend i september er det 1. pladsen i 2. Division Øst - og dermed direkte oprykning - der er målet.
- Hvis vi vil noget med denne håndboldklub kommer det til at koste en stor pose penge. Derfor har vi i bestyrelsen i lang tid arbejdet men mod at stifte et selskab, Køge Håndbold ApS, for at holde første- og andetholdet hos herrerne økonomisk adskilte fra den øvrige den af klubben. Således at de to bedste herrehold kører deres eget løb, økonomisk, så hvis det værste scenarie skulle ske, at selskabet på et tidspunkt går konkurs, hvad vi selvfølgelig ikke hverken regner med eller håber, jamen, så går det ikke ud over den øvrige del af vores klub. Det er simpelthen for at sikre klubben i fremtiden, siger formand Poul Henning Vive til Lørdags-Avisen.
I forbindelse med stiftelsen af selskabet indkalder klubben til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 3. september kl. 19.00 i Rishøjhallens lokale 5.
- I forbindelse med denne generalforsamling fremlægger bestyrelsen også forslag om navneændring fra det nuværende Team HK Køge til Køge Håndbold. Så det er en aften hvor der skal tages nogle vigtige beslutninger. Derfor håber vi også, at mange af klubbens medlemmer vil bruge lidt af denne onsdag aften til at møde op og give deres mening til kende og forhåbentlig bakke op om bestyrelsens forslag, slutter Poul Henning Vive.

Formand Poul Henning Vive, Team HK Køge.

Formand Poul Henning Vive, Team HK Køge.

Publiceret 20 August 2014 06:00