Borgerkøkkenet på Koldinghus er et af arrangementerne.

Borgerkøkkenet på Koldinghus er et af arrangementerne.

Trekantområdets festuge indtager Kolding

Overalt i Trekantområdet vil der i slutningen af august være et hav af arrangementer i forbindelse med Trekantområdets festuge. Trekantområdets Festuge har til formål at synliggøre områdets mange kulturtilbud og binde de seks kommuner endnu tættere sammen. Det er de seks kommuner i Billund, Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejen og Vejle – herunder de lokale kulturinstitutioner og frivillige ildsjæle, der har gjort festugen til en realitet. I Kolding sker der masser af ting i festugen.

Borgerkøkken i Slotsgården

Koldinghus omdanner gården til et oplevelsesrigt borgerkøkken med god mad, gøgl og op- levelser. Borgere fra Trekantområdet inviteres ind i gården til en folkelig og autentisk oplevelse i historiske rammer. Arrangement sætter fokus på Koldinghus som byens og områdets historiske samlingspunkt. Det er Koldinghus, der står bag arrangementet, som finder sted fra den 27.-29. august fra 17.30-20.00. Tallerkenprisen er 80 kroner pr. voksen og 40 kroner pr. barn.

Kolding Stadsarkiv er på pletten i forbindelse med Trekantområdets festuge.

Kolding Stadsarkiv er på pletten i forbindelse med Trekantområdets festuge.

Del din fortid

Stadsarkivet skaber forbindelse mellem fortid og nutid og sætter fokus på historiske krige og konflikter og hvordan de har indvirket på mennesker og familier gennem tiden. Sæt et blad på slægtstræet, oplev 1. verdenskrig på hjul, history talk og udstillinger. Arrangementet finder sted ved Kolding Stadsarkiv i Skolegade 2 den 22. august fra klokken 15.00-21.00.

The Tube

Designskolen Kolding præsenterer udstillingen The Tube, skabt i samarbejde mellem unge designere og førende danske virksomheder. Syv containere, som hver rummer et unikt projekt. I én af containerne er opsat en kæmpe væv, hvor alle besøgende kan være med til at væve et kulturnattæppe sammen med tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen. Arrangementet finder sted den 22. august fra 13.00-22.00 og den 23. august fra 14.30-17.00.
Trekantområdets festuge finder sted i dagene omkring Kulturnatten i Kolding og de to arrangementer giver tilsammen et sammensurium af gode oplevelser i Kolding.

null

Publiceret 20 August 2014 19:00