(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Ung kvinde blev krænket i Herfølge

BLUFÆRDIGHEDSKRÆNKELSE: Tirsdag aften kl. 18.37 anmeldte en 19-årig kvinde fra Køge, at hun havde været udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun stod og ventede på at blive afhentet på Øster Torp i Herfølge.
En ung mand henvendte sig til den 19-årige og indledte en samtale, hvorunder han bl.a. spurgte om, hvad den 19-årige skulle og hvor hun boede.
Den 19-årige følte, at manden blev alt for nærgående og valgte, at gå op til busstopsstedet i håb om at der ankom andre, så hun ikke stod alene.
Manden fulgte efter og den 19-årige begyndte at føle sig utryg, og tog sin telefon frem for at ringe til sin veninde.
Inden hun nåede at ringe veninden op, mærkede hun at manden havde taget fat om hendes højre balle og efterfølgende tog fat om hendes ene bryst under tøjet.
Den 19-årige protesterede og kvitterede med en lussing. Den unge mand grinte herefter og løb mod Torpegården ind af en større vej. Kort efter blev den 19-årige afhentet.
Gerningsmanden beskrives som dansk af udseende, 18-20 år, 170-175 cm høj. Spinken kropsbygning, lys hudfarve, lyst, kort hår. Han var usoigneret, havde rødblonde skægstubbe, havde meget tyndt og aflangt ansigt. Han talte dansk. Gerningsmanden var iført grå hættetrøje, grå bukser. Han havde en høretelefon hængende fra højre øre. Medbragte en sort iphone.
Skulle nogen genkende beskrivelsen af den unge mand, hører politiet i Køge meget gerne om det. Ring 114.
pm

Publiceret 20 August 2014 12:00