Vi vil have mere Bazar i Haderslev

Bazar i Haderslev donerer 15.100 kroner til Stafet For Livet

Af
Mette Henriksen

Deltagerne kom både fra Fredericia, Skærbæk, samt fra hele Haderslev by og opland, da Bazar i Haderslev i weekenden løb af stablen for anden gang med VUC som smuk base for arrangementet. Nu står arrangørerne klar med en check på 15.100 kroner til den gode sag.
"Budskabet er da nået vidt omkring. Pengene overdrager vi til ”Stafet for livet”, når Stafetten finder sted i Damparken den 6. og 7. september," siger Anne Outzen, Cathrine Skade og Lisa Wagner fra Bazar i Haderslev.
"Vi havde også kontaktet Julemærkehjemmet, Fjordmark i Kollund, som kom og hentede de ting, deltagerne gerne ville donere til dem. Julemærkehjemmet starter en ny genbrugsforretning op i Padborg i denne måned, så de vil rigtig gerne have fyldt op."
Arrangørerne ser også tilbage på et godt samarbejde med VUC, som stillede alle faciliteterne til rådighed, mens Byggemand Bob hjalp med at sætte standene op fredag og rydde op efter bazaren lørdag.
"Dagen gik med livlig aktivitet rundt over det hele, og rigtig mange deltog i rundvisningen på VUC. Også Kulturcafeen havde en god dag med mange besøgende. Vi har fået mange roser fra deltagerne for det fine forarbejde og de flotte omgivelser med god plads og overskuelighed. Og rigtig mange har opfordret os til, at arrangere en bazar igen til næste år," siger trekløveren og tilføjer:
"Flere har tilbudt os, at hjælpe til med praktiske gøremål næste gang. Så hvis vi får mulighed for det, er det jo spændende udfordring igen."

Publiceret 20 August 2014 07:00