Sebastian Lind

Sebastian Lind

Kulturnat:

Masser af musik på Banegårdspladsen

Traditionen tro venter der rigtig mange gode musikoplevelser til Kulturnatten. Ikke mindst på den store scene ved Banegårdspladsen bliver der mulighed for at lytte til flere af de helt store navne.

Klokken 20.00 giver en af Danmarks største live-stemmer koncert. Den roste sanger og sangskriver fik sit gennembrud på den danske musikscene med debut-albummet ”Sebastian Lind”, der udkom på Universal Music i 2010, og siden har han indtaget både radio-stationer og live-scener i ind- og udland.

Klokken 31.30 går Ukendt Kunstner på scenen. Prisen for P3 talentet er sikret, og bandets længe ventede 2.udgivelse Forbandede Ungdom er netop udkommet og modtog bla. hele 5 stjerner i Gaffa. "Alting/Ingenting" - Den første single fra deres kommende plade er kommet på gaden. Og blev med det samme P3's 'Ugens Uundgåelige' og kører nu i fast rotation.

Under navnet 'Ukendt Kunstner' har Hans Philip sammen med produceren Jens Ole skabt en lyd, der har indhyllet begejstrede musikblogs, de sociale medier og radiostationer i synthet storbystemning i mol.

Pigerne står i forreste række, når de danske beat – rock helte fra GO GO Berlin indtager scenen med en ny lyd, en attitude og et fantastisk sceneshow der gang på gang viser, at GO GO Berlin er garanter for et hæsblæsende, ærligt og forbandet energisk show.

Tag ikke fejl. Go Go Berlin er hverken hipsterrock, luksusanarkister eller endnu et velspillende
70'er-inspireret rockband med identitetsproblemer. Det er vaskeægte. Det er højt. Det er dansk. Og det er en uforfalsket kærlighed til rock.

Bandet spiller fra den store scene klokken 23.00-23.45.

Ukendt Kunstner

Ukendt Kunstner

GO Go Berlin

GO Go Berlin

Publiceret 20 August 2014 13:00