Skolekonkurrence:

Børn hjælper børn

SlotssøBadet sponsorerer svømmebilletter til en hel skoleklasse

SlotssøBadet sponsorerer svømmebilletter til den klasse i Kolding, der får samlet flest penge ind til Red Barnets Landsindsamling søndag den 7. september.
”Vi vil gerne støtte dette initiativ, idet målgruppen jo er gæster, som vi har rigtig megen glæde af her i SlotssøBadet”, siger Edvard Køhrsen, souschef i badet.

Distriksleder Christina Karlsson, der er initiativtager til konkurrencen og aktiv i Red Barnets lokalforening i Kolding, udtaler:
”Vi opfordrer forældrebestyrelserne til at tage fat i klassens forældre og børn og være med til at redde liv og samtidig deltage i konkurrencen om fribilletter til hele klassen. Det kan give en god fællesskabsfølelse, at klassen har været med til at gøre en forskel for andre børn. Så gå en tur søndag den 7. september og vis dit barn, at alle kan gøre en indsats for at hjælpe nødstedte børn”.
Alle får et diplom med det indsamlede beløb og chancen for at komme gratis i svømmehallen med klassekammeraterne.

Hver time tæller

Når en orkan, et jordskælv eller en tørke rammer, er børnene altid blandt de mest sårbare. Red Barnets hjælpearbejdere er hurtigt fremme i katastrofeområdet. Her redder de liv og sørger for, at børnene får al den hjælp, trøst og beskyttelse, de har brug for.
“Det er ofte helt basale ting, der er brug for, når man står midt i et katastrofeområde: Mad, vand og medicin. Hver eneste time tæller. Situationen er ofte desperat, og hjælpen i den allerførste tid kan være afgørende for, om børn dør eller overlever”, fortæller Andreas Ring, hjælpearbejder i Red Barnet.
Netop derfor hedder Red Barnets indsamling i år ”Hver time tæller”. Det gælder også herhjemme, for i løbet af bare to timer får hver indsamler typisk omkring 1000 kroner i bøtten. Det er penge, der kan gøre en stor forskel i katastrofeområdet.
Meld dig som indsamler til Red Barnets Landsindsamling på redbarnet.dk, sms TILMELD til 1277 eller ring på 80 24 25 26.
Kontakt Christina Karlsson, mobil 27 28 84 11, for yderligere informationer.

Publiceret 20 August 2014 14:00