“Ham her er der også plads til,” smiler 35-årige Brian Løkkegaard, Zwei Grosse Bier Bar i Fredericia. Foto: Lars Saugbjerg

“Ham her er der også plads til,” smiler 35-årige Brian Løkkegaard, Zwei Grosse Bier Bar i Fredericia. Foto: Lars Saugbjerg

Zwei Grosse Bier Bar:

Her må der danses på bordene

Fed tyrolerstemning. Zwei Grosse Bier Bar åbner den 29. august

Af
Lars Saugbjerg

Ombygningen er i fuld gang, da Lokalavisen Budstiken kigger ind. Håndværkernes radio runger, rundsaven snurrer og det dufter af savssmuld i det tidligere Diskotek One.
“Inden længe kan du danse på bordene herinde,” råber en tømrer, da larmen fra rundsaven stilner af.
Dans på bordene bliver slet ikke et usædvanligt syn, når Fredericias nye gå-byen-sted “Zwei Grosse Bier Bar” slår dørene op. Store øl, tyrolerstemning og fællessang er en del af konceptet.
“I længere tid har vi haft et ønske om at forny Diskotek One, ændre konceptet så det blev mere end bare et diskotek, hvor målgruppen er meget snæver,” fortæller daglig leder Brian Løkkegaard, der sammen med Flemming og Mikael Nielsen står bag den niende Zwei Grosse Bier Bar i Danmark.

Franchiseforretning

“At ejerne bag Diskotek One kontaktede vores koncern om at åbne en Zwei Grosse Bier Bar som franchiseforretning, passede 100 % i vores målsætning. Inden udgangen af 2015 vil vi være repræsenteret med 15 steder inden for Danmarks 20 største byer,” siger koncernens direktør Henrik Foget Jensen.
Autentisk afterski-alpestemning med dansk islæt er kendetegnet for konceptet.
“En løssluppen fest på tværs af borde og bænke. Alle, der har prøvet afterski, ved at man fester i fællesskab. Man siger “prost” i fælleskab - uanset om man er 18 eller 50 år. Målgruppen er bred, og vi har pladsen til de mange gæster - omkring 400,” fortæller Brian Løkkegaard, der erkender, at drikkevarerne er en stor del af festen.
Naturligvis kan man købe alpe-klassikere som Jägerbombs, Fligende Hirch, Vodka Feige - og store fadøl i literkrus.
“Vi har fået to store tanke på 1.000 liter smidt ind,” siger den daglige leder, og afviser samtidig, at stedets prispolitik lokker til druk.
“Fredag og lørdag er der halv pris i baren til klokken 24, torsdag dog hele natten. Det er på ingen måde billigere end hos konkurrenterne, snarere tværtimod,” fastslår han.
“Samtidig tilfører vi byen noget nyt. Folk, der før valgte Netflix, vælger nu byen. Vi kan nemt finde 500 nye gæster i Fredericia og opland - og det kommer os alle til gavn”.
Det er gratis at komme ind. Fredag og lørdag er der levende musik. Forskellige cover-bands fyrer danske og udenlandske hits af. Der synges med på alt fra Rasmus Seebach og Thomas Helmig til DJ Ötzis ”Anton Aus Tirol”.
 

Alle har brug for at more sig
Brian Løkkegaard, Zwei Grosse Bier Bar

Publiceret 20 August 2014 11:00