Emil tog guld i holdstafet

Fredericianske Emil Deleuran Hansen har igen taget medalje ved ungdoms-OL i Nanjing

Af
Lars Saugbjerg

I et hæsblæsende og underholdende race i en af de mest hypede discipliner ved ungdoms-OL i Nanjing, lykkedes det natten til torsdag dansk tid 16-årige Emil Deleuran Hansen fra Fredericia at tage guld sammen med tre europæiske holdkammerater i den internationale holdstafet.
“Overdreven stærk præstation igen af Emil”, lyder det fra Carsten Andersen, formand for Fredericia Triathlon Team.
Tidligere på ugen lykkedes det Emil at få bronze i drengenes triatlon.
I holdstafetten var Emil Deleuran Hansen seedet til at optræde på det såkaldte Europa-hold 1 (to piger og to drenge) sammen med Kristin Ranwig fra Tyskland, Emilie Morier fra Frankrig og Ben Dijkstra fra Storbritannien. På holdstafetten skal hver deltager svømme 250 meter, cykle seks kilometer og løbe 2,5 kilometer, og det gjorde Emil Deleuran Hansen og holdkammeraterne altså så godt, at det blev til guld.
”Hvad skal jeg sige. Jeg har vundet guld. Det er ret fedt,” lyder det fra den unge triatlet iført guld og stort smil:
”Vi havde jo et mega godt hold, og de andre er super søde, så det kunne næsten ikke være bedre,” siger Emil Deleuran Hansen, der i øvrigt var en af de nominerede i Lokalavisen Budstikkens Talentjagt.
Også Alberte Pedersen fra Fredericia gjorde det suverænt sammen med sine internationale holdkammerater. De sluttede på en fjerdeplads.

null

Publiceret 21 August 2014 09:45