Carsten Hansen og Lene Andersen står bag

Carsten Hansen og Lene Andersen står bag "Kør til Køge". (Foto: JCJ).

Kør til Køge - og oplev en stribe flotte gamle biler

Hver mandag aften samles indehavere af klassiske og veteranbiler på Køge Marina

Af
Per Møller

BILTRÆF: Er du indehaver en en klassisk bil eller veteranbil - h.h.v. over 25 år og over 35 år gammel - så er du velkommen på den store parkeringsplads på Køge Marina hver mandag fra kl. 18.00.
Her mødes en række entusiaster med deres gamle biler og beundrer hinandens bil og får en snak -ikke kun om biler - men om alt mellem himmel og jord.
- Det hele startede midt i juni måned i år, hvor vi var nogle stykker der startede Facebook-gruppen "Tag til Køge". Her kan man blive medlem og blive opdateret og læse mere om vores arrangementer og gruppen. Normalt - afhængig af vejret naturligvis - kommer 25-30 med deres biler og viser dem frem og får et par hyggelige timer. Man er naturligvis også velkommen til at opleve træffet selvom man ikke har bil eller ikke er indehaver af en bil der er over 25 år gammel, men ønsker at få et glimt af de meget velholdte gamle biler - for nogen kan de jo være ren nostalgi - og en snak med ejerne, fortæller idémanden bag "Kør til Køge" træffet hver mandag aften, Carsten Hansen fra Køge.
"Kør til Køge"-gruppen mødes hver mandag frem til og med mandag den 29. september - og forventer at starte op igen i begyndelsen af april måned - afhængig af vejrgudernes luner.
Læs meget mere om "Kør til Køge på www.facebook.com/groups.

En gammel BMW årgang 1955. Der findes kun 4-5 stk. af denne model i Danmark. (Foto: JCJ).

En gammel BMW årgang 1955. Der findes kun 4-5 stk. af denne model i Danmark. (Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

(Foto: JCJ).

Publiceret 21 August 2014 19:00