Allan Spicker (forrest) har stået i spidsen for rolleRock gennem alle fire år og i år er det med gratis entré til lørdagens koncert. I år er det med smarte veteranbiler ved pladsen. Her i selskab med Jens Plauborg til venstre fra Tistrup samt Leo Hansen fra ølgod. De har hver især en Ford Mustang. De to smarte biler er fra henholdsvis 1973 og 1967

Allan Spicker (forrest) har stået i spidsen for rolleRock gennem alle fire år og i år er det med gratis entré til lørdagens koncert. I år er det med smarte veteranbiler ved pladsen. Her i selskab med Jens Plauborg til venstre fra Tistrup samt Leo Hansen fra ølgod. De har hver især en Ford Mustang. De to smarte biler er fra henholdsvis 1973 og 1967

Lørdag er der gratis folkefest i Gårde

Lørdag er der gratis underholdning i Gårde - RolleRock er på banen igen

Af
Kim Schou

Lørdag den 23. august festes der igen i Gårde.
"RolleRock 2014 kan kun blive en folkefest," fortæller Allan Spicker, som står i spidsen for arrangementet.
"Målsætningen siden starten i 2011 er fastholdt. Det skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt og til priser, som alle har råd til. Noget som kun kan lade sig gøre i kraft af masser af frivilligt arbejde og en helt uvurderlig støtte fra vores trofaste samarbejdspartnere," tilføjer han.
Som noget nyt har man i år valgt at droppe entreen og derved give mulighed for endnu flere gæster til koncerten.

Nye tiltag

RolleRock har i år fornøjelsen af at kunne præsentere et musikprogram for små og store ører, en handicapvenlig festplads der er asfalteret, barmiljø og stort festtelt, lækkert frisklavet mad samt vildmarksbad.
"Det gælder hele tiden om at forny sig og vi er sikre på at vi med årets program appellerer bredt og ved at flytte koncerten til sidst i august, er folk også kommet hjem fra ferie," tilføjer Allan Spicker, som har været med i styregruppen siden starten i 2011.
Ligesom sidste år foregår koncerten i skolegården ved det tidligere Gårde Skole, nu kaldet STU.
Med årets gratis koncert håber Allan Spicker på mindst 350 deltagere.
"Vi gør jo en stor satsning med at tilbyde gratis entré, men vi er sikre på at vi med programmet kan få mange ind i år," tilføjer han.
"Vi er glade for de mange sponsorer og fonde der gør det muligt for os," fortæller Allan Spicker.
"At vi samtidig kan få Sweet Glam Jam til koncerten er med til at øge vore forventninger og vil sikkert også tiltrække endnu flere publikummer udefra", tilføjer han.
"Vi skal ikke tjene penge på arrangementet og har et budget på 60.000 kroner, men det håber jeg, at vi nok skal få til at balancere," lyder det fra arrangøren.

Skaber talenter

Ved årets Open Air koncert spillede Liga en helt suveræn koncert, hvor de på et af numrene fik kompetent support fra en rigtig gæv og dygtig Varde-pige ved navn Gabriela Gärtner.
Ved sidste års RolleRock koncert stod hun i den vokale front for bandet New Key. Et band med udspring i Ølgod/Varde-området, som udelukkende spillede deres egen sange og kompositioner. Og hun blæste virkelig festpladsen omkuld.
"Så til Open Air var det ret fedt at kunne feste, mens jeg kunne sige: "Hende der, hun har også spillet til RolleRock," smiler Allan Spicker.
"Dernæst havde Nephew jo også kompetent lokal support, nemlig Rikke. For dælen, hvor hun da bare kunne synge. Så der kunne jeg igen glæde mig over, at Rikke jo sammen med sine faste "legekammerater" Sweet Glam Jam skal synge på vores scene i år."
"Jo - jeg glæder mig og ser frem til en hyggelig dag og aften i Gårde. Og husk det nu. Det er gratis," slutter Allan Spicker.

Publiceret 21 August 2014 10:00