Nøgne kvinder i Padborg

Slutudsalg i Padborg Torvecenter resulterede i nøgne kvindekroppe

De nøgne kvinder er godt nok kun af plastik og de står i vinduet hos Bibbe i Padborg Torvecenter som vider på at slutudsalget gik rigtigt godt. Bøjler og hylder er blevet ryddet og der er blevet gjort plads til sensommer kollektionerne hos både Bibbe, SPORT1, PALLE og Bentes Shop.
 
Jeg er godt tilfreds med slutudsalget fortæller Birthe Johansen, indehaver af Bibbe, efter min vurdering stod der 60-70 kunder foran dørene torsdag morgen, og selv om vi var klar i butikken en halv time før åbningstid, ventede vi, og åbnede først dørene til normal åbningstid, for vi synes at det skal være sådan, at også dem der kommer kl. 09:30 skal være med til udsalgsstarten, med fælles prøvning i butikken og baglokalerne,  der er ligesom  en del af charmen ved vores slutudsalg.
 
Det med at prøve tøjet midt i butikken oplevede Bente Smedegaard indehave af Bentes Shop også, jeg har haft et godt udsalg, og det har været rigtigt dejligt at butikken summede af købelystne kvinder, fortæller Bente.
 
 Hos PALLE og SPORT1, foregår udsalget anderledes behersket. Vi er tilfredse, fortæller Claus Mossom fra PALLE, de fleste af vores udsalgskunder handler også hos os til dagligt, så de kender butikken og ved nogenlunde hvad de går efter og så kommer der ofte også lidt af de nye vare med hjem. Hos Benny Schlaikjer i SPORT1 bragte de -60% især stor glæde hos kunder på besøg fra  Sjælland. Kunderne fortalte at de normalt kun  oplever, at der er -40% på sportstøj, fortæller Benny. Den nye Hummel kollektion til børn, nåede lige at kommen ind i butikken, så vi har faktisk også fået solgt en del tøj, der ikke har været på udsalg, så alt i alt har det været fint, selv om vi ikke har kø foran døren som henne hos Bibbe.

Publiceret 21 August 2014 08:30