Torben Lendager Band spiller lørdag formiddag til Rødekro Midtbyfest. Men der er meget mere musik i vente til årets Midtbyfest. (Pressefoto).

Torben Lendager Band spiller lørdag formiddag til Rødekro Midtbyfest. Men der er meget mere musik i vente til årets Midtbyfest. (Pressefoto).

Rødekro disker op med god musik

Rødekro Midtbyfest er med på noderne med masser af god musik

Når Rødekro Midtbyfest løber af stabelen i weekenden, kan man glæde sig til masser af god musik. Der venter nemlig masser af musikalske oplevelser i Rødekro, og det sammen med det øvrige program betyder, at der er god grund til at lægge vejen forbi Rødekro fredag og lørdag i denne uge.
Fredag kl. 14 venter den først musikalske oplevelse, når Dario Campeotto går på scenen til årets seniorarrangement. Og mon ikke han kan trække de unge, der er blevet ældre at huse til en hyggelig eftermiddag på pladsen?
Senere fredag går bandet Fame Band på scenen.
Fame Band er et femmands orkester med mange års erfaring, koncerter og optrædender i forskellige musikalske sammenhænge på bagen.
Bandet tilbyder musik lige fra 70e'ernes disko til melodiøse 80'er sange, der naturligvis omfatter de kendte og elskede popsange fra netop den tidsperiode.

Også for børn

Lørdag åbner pladsen kl. 9, hvor børnene sammen med spejderne kan lave snobrød. Allerede kl. 10 starter musikken, og her er det børnene, der skal underholdes.
Muddi - der er kendt fra Muddi og Salamidrengene, har lovet at kigge forbi med masser af sang og sjov ballade. Muddi får dog brug for hjælp på scenen, så der bliver mulighed for at give en hånd med bag trommesættet for friske børn.
Endelig lørdag kl. 11.15 er det Lendager Band, der spiller Rødekro Midtbyfest færdig. Mange husker nok Torben Lendager, der i 70'erne sang i orkestret Walkers, der leverede det ene hit efter det andet.
I dag har Torben Lendager indledt et fast samarbejde med Finn Gustafsson og Torbe Eilersen. Det er rutinerede folk med mange års er faring fra dansk popmusik, der får opgaven med at slutte årets Midtbyfest godt af.

Publiceret 21 August 2014 07:00