Fra venstre ses adm. direktør Carsten Marker, Bjarne Palsov, Jan Kjær Rasmussen og Susanne Marker. (Privatfoto).

Fra venstre ses adm. direktør Carsten Marker, Bjarne Palsov, Jan Kjær Rasmussen og Susanne Marker. (Privatfoto).

Succes og nye jobs

Den sønderjyske virksomhed E. Marker A/S flytter i nye lokaler i Bov, og håber succesen kan give nye jobs

Af
bs

flytning I de seneste år har den sønderjyske virksomhed E. Marker A/S haft lige så stor vækst som det græs, firmaet blandt andet sælger gødning til. Med det resultat, at de hidtidige lokaler på Padborgvej i Bov ved Padborg blev for små. Derfor er virksomheden flyttet til Okslundvej 8 i Bov – kun 600 m fra det hidtidige domicil. For at firmaet skulle forblive i lokalområdet var adm. direktør Carsten Marker slet ikke i tvivl om.
Med overtagelsen af ejendommen får firmaet ikke alene en attraktiv beliggenhed lige ud til motorvejen, men også det præsentable domicil, man søgte. Bygningen, der senest har huset Eimond Rehdes Dentallaboratorium, er tegnet af arkitekt Horst Carstens og fik i 1987 en designpris.
“Vi får nogle inspirerende rammer, og så er der plads til at udvide”, siger Carsten Marker, der spår nyansættelser og fortsat vækst i både ind- og udland i de kommende år.
Firmaet blev stiftet som speditionsfirma af Edvard Marker i 1965. I 1999 overtog søskendeparret Carsten og Susanne Marker roret efter deres far, speditionsbranchen blev forladt og firmaet tog den form, som det kendes for i dag - hvor firmaet har syv medarbejdere.
Flytningen markeres med en reception på fredag i det nye domicil på Okslundvej 8 i Bov.

Publiceret 21 August 2014 14:17