Lyshøjskolens kor går fra skolen gennem byen og ender nede ved Koldinghus, hvor de synger de tre sange. Foto: Arkivfoto).

Lyshøjskolens kor går fra skolen gennem byen og ender nede ved Koldinghus, hvor de synger de tre sange. Foto: Arkivfoto).

Kulturnat:

Lyshøjskolen kommer med landets største skolekor

Cirka 1000 elever, forældre og lærere synger til Kulturnatten

Det siges en smule spøgefuldt, at de er gode til at få store idéer på Lyshøjskolen. Og noget er der måske om snakken, for skolen møder i hvert fald op med landets største skolekor i forbindelse med Kulturnatten. Ca. 1000 elever, lærere og forældre vil synge med, når det går løs sammen med et band bestående af tre elever fra Kolding Musikskole.

For øjeblikket bliver der øvet på livet løs på Lyshøjskolen – i hvert fald når skemaet tillader det i de mange klasser. Der skal synges i alt tre sange, bl.a. Lyshøjsangen, som for år tilbage blev skabt af nogle af skolens lærere. Titlerne på de to andre sange er en velbevaret hemmelighed, men det er dog sluppet ud, at det er ”lidt for de unge” og ”lidt for forældrene”.

Det store sangkor starter kl. 15.15 fra Lyshøjskolen, hvorefter det bevæger sig gennem byen til pladsen foran Koldinghus, hvor de tre sange gentages. Hele seancen ventes at tage mellem 20 og 30 minutter, idet hver sang tager tre-fire minutter.

Det er første gang, vi har samlet alle skolens elever, lærere og forældre til at synge sammen, så det er lidt af en udfordring. Men det skal nok gå, lyder det fra afdelingsleder Annette Hartøft fra Lyshøjskolen.

null

Publiceret 21 August 2014 13:00