Direktør Peter Frellsen, butiksassistent Ida Barsøe Schou og butiksleder Dorte Kærsgaard delte fredag gratis flødeboller ud fra den nye butik.

Direktør Peter Frellsen, butiksassistent Ida Barsøe Schou og butiksleder Dorte Kærsgaard delte fredag gratis flødeboller ud fra den nye butik.

Danmarks største Frellsen er åbnet i Kolding

150 kvadratmeter fyldt med flødeboller, chokolade og kaffe

Af
Anne Lind

Anne Andersen

Efter 59 år i Helligkorsgade kunne Frellsen fredag byde indenfor i deres nye lokaler - og med Danmarks største butik liggende på hjørnet af Akseltorv og Østergade, er det en begejstret direktør der byder indenfor:
“Det var min oldefar der i 1897 stiftede firmaet, og det var min farfar der fandt lokalerne i Helligkorsgade, hvor vi har været rigtig glade for at være. Men Vi havde simpelt hen brug for noget mere plads, og da det her lokale blev ledigt, så slog vi hurtigt til”, fortæller Peter Frellsen, mens han lige skal have pakket det sidst ankomne cafebord ud.

Flødeboller

For at markere åbningen af butikken bliver der delt 1000 gratis flødeboller ud, og omkring klokken 11.30 er de mange godter væk:
“Jeg spiser selv flødeboller hver eneste dag”, smiler direktøren.
Det er de seneste fem år blevet vores største produkt, som vi selvfølgelig selv laver”.
Indtil videre følger den nye butik åbningstiderne i City, dog vil man det kommende halve år vurdere, om der er brug for flere timer:
“Om lørdagen har vi indtil videre åbent til klokken 15.00, men det er klart, vi smider jo ikke kunderne ud. Vi ligger placeret tæt på cafeer, og har både gågade og torvet lige udenfor, så man kunne godt forestille sig, at vi måske skulle holde åbent til klokken 16.00 om lørdagen”.
Frellsen har 40 butikker landet over, og Koldings forretning bliver altså den største af dem allesammen:
“Kolding er en god handelsby, og kunderne har længe efterspurgt flere borde, hvor man kan sidde og drikke en kop kaffe, og det kan de her”.

null

Publiceret 22 August 2014 15:15