Støjen fra motorvejen plager fortsat beboerne i Bramdrupdam. (Foto: Mostphoto).

Støjen fra motorvejen plager fortsat beboerne i Bramdrupdam. (Foto: Mostphoto).

Minister skal tvinges til at løse støjproblem

Korrespondancen mellem politikerne har endnu ikke ført en løsning med sig

Det er som om, at transportminister Magnus Heunicke ikke tager beboerne i Bramdrupdam alvorligt. Ministeren vil nemlig ikke selv indkalde til forhandlinger om en støjskærm; kun i fald andre partier skulle ønske det.

Det fremgår af et svar fra ministeren til det sydjyske folketingsmedlem Eva Kjer Hansen, der er forarget over ministerens ligegyldighed:
”Transportministeren skal åbenbart hales til truget for at interessere sig for Bramdrupdam. Han synes ikke at have forstået, at der er andre støjproblemer end dem omkring metroen i København. Nu må han vise, at han er minister for hele landet,” siger Eva Kjer Hansen og fortsætter:

“Venstres trafikordfører har for kort tid siden i et brev til ministeren opfordret ham til at indkalde til drøftelser om et opdateret beslutningsgrundlag, der skal fremrykke den støjdæmpning, som alligevel planlægges at indgå i den varige motorvejsudvidelse. Så nu må vi se, om ministerens ord står til troende, og om han på dén foranledning indkalder til drøftelser om en løsning,” siger Eva Kjer Hansen.

null

Publiceret 22 August 2014 11:00