Jesper Dahl og Rishøj jagter sæsonens første sejr, når Nykøbing FC kommer på besøg på Rishøj Stadion lørdag eftermiddag. (Arkivfoto: JCJ).

Jesper Dahl og Rishøj jagter sæsonens første sejr, når Nykøbing FC kommer på besøg på Rishøj Stadion lørdag eftermiddag. (Arkivfoto: JCJ).

Rishøj tørster efter sæsonens første sejr

Af
Per Møller

FODBOLD: Èt point i sæsonens to første kampe er status for Rishøj Boldklubs mandskab i 2. Division Øst. Pointsmæssigt Rishøjs dårligste start i de fem sæsoner klubben har været i 2. Division.
Alligevel er der fortrøstning i klubben. Dels har spillet været godkendt i store dele af begge kampe, og dels er det rækkens formentlig to absolut bedste mandskaber, Hvidovre IF og Fremad Amager man har været oppe imod.
Senest blev det til et knebent 2-1 nederlag til stort satsende Fremad Amager i Sundby Idrætspark.
På denne regnvåde søndag var der faktisk gode muligheder for både ét og tre points til Rishøj.
- Men vi må også indrømme, at Fremad Amager-holdet i det meste af 2. halvleg så stærke ud. Det er ikke for ingenting, at de er nævnt som den absolut største favorit til oprykningen med deres stærke oprustning. De har en super god trup, siger sportschef Jesper Pedersen efterfølgende til www.rishoj-boldklub.dk.
Men Jesper Pedersen ser positivt på de kommende kampe.
- Der skal finjusteres på træningsbanen i forhold til at skabe afgørende gennembrud og komme til chancer - får vi dette opkvalificeret bliver vi altså svære at holde nede, siger sportschefen der ser rigtigt gode muligheder for at få sæsonens første sejr hevet i land i den næste kamp - mod Nykøbing FC lørdag den 23. august kl. 15.00 på Rishøj Stadion.
Efter to runder ligger Rishøj under nedrykningsstregen - nr. 12 ud af 16 hold - med ét point, mens lørdagens gæster fra Nykøbing FC endnu har sit første point til gode efter nederlag i de to første kampe - til Fremad Amager og BK Frem.
Altså en rigtig vigtig kamp for begge klubber i bestræbelserne på at arbejde sig ud af nedrykningszonen og i stedet se opad i tabellen.
De to klubber mødtes i øvrigt for en lille måneds tid siden i en træningskamp som optakt til sæsonen. Her vandt Rishøj på hjemmebane med sikre 3-0.
Den sejr på gerne gentages når det går løs lørdag eftermiddag.

Publiceret 22 August 2014 17:15