En situation fra klubmesterskaberne i april 2014. (Privatfoto).

En situation fra klubmesterskaberne i april 2014. (Privatfoto).

Sæsonstart hos Køge Bugt Bordtennisklub

Sæsonen starter mandag den 1. september

BORDTENNIS: Nu er der det ved at være tid til en ny sæson for verdens hurtigste spil – kom og vær med. Alle er velkomne, både nybegyndere og øvede - og både drenge og piger.
Du kan låne både bat og bold i klubben, hvis du ikke allerede selv har udstyret.
Sæsonen starter mandag den 1. september i hallen på Hastrupskolen. Er du interesseret i at høre mere så mød op denne dag og få en snak med trænere og spillere.
I år har klubben været så heldig at få Nikolaj Hansen retur efter han har været to år på bordtennis idrætsefterskole. Han vil stå for træningen af ungdom sammen med Wu Xiaoning.
Børne- og ungdomsspillere spiller mandag 18.00–19.30 og torsdag 17.00–18.30.
Seniorer spiller mandag fra klokken 19:30 og torsdag fra klokken 18.30. Der vil være mulighed for enten at træne seriøst med kompetent input fra Wu Xiaoning eller spille hyggebordtennis.
Har du spørgsmål, kan børne- og ungdomsspillere ringe til Onur Öksüm på 5099 9069. Seniorspillere kan ringe til John Haagensen på 2224 4380.

Spændende sæson forude

I sidste sæson endte dameholdet på en flot tredjeplads med Wu Xiaoning i spidsen, som vandt samtlige af sine kampe. Det bliver spændende at følge holdet i år, hvor målsætningen er en plads i slutspillet.
Herrernes førstehold slutte sidste sæson af med at vinde deres kreds i Serie 1 og er dermed rykket op i Østdanmarksserien, hvor de med Wu Xiaoning i spidsen forhåbentlig skal skabe ravage.
På samme hold bliver det spændende at følge klubbens øvrige hold, som alle viste gode takter i sidste sæson.
pm

Publiceret 22 August 2014 17:15