En 48-årig mand fra Sydals har de seneste uger været en udfordring for politiet. I nat var den gal igen.

En 48-årig mand fra Sydals har de seneste uger været en udfordring for politiet. I nat var den gal igen.

Voldsom 48-årig gav politiet en travl nat

Politiet måtte flere gange tilkaldes, da lokal truede bl.a. ambulancefolk og sygehuspersonale

Af
Mikkel Hansen

En 48-årig mand fra Sydals forulempede i nat og i morges adskillige mennesker og gav politiet en travl nat.
I går aftes ringede manden efter en ambulance, da han påstod at have brækket håndledet. Da ambulancen ankommer bliver manden aggressiv over for Falckredderne, der tilkalder politiet. Betjentene kan ikke tale manden til ro, og det ender med, at en betjente må fastholde manden i ambulancen hele vejen til skadestuen i Aabenraa.
Da manden er faldet til ro på skadestuen, må patruljen forlade stedet, da den bliver kaldt ud på en akut opgave. En time senere, ved 2-tiden i nat, bliver patruljen, der stadig er i området kaldt tilbage til skadestuen, hvor den 48-årige igen er blevet voldsom.
 
Betjentene får kørt manden hjem til Sydals og sender ham i seng. Mandens håndbold fejlede for øvrigt ikke noget.
Freden varede dog kun til kl. 7.50 i morges, da manden endnu en gang var årsag til opkald til politiet. Denne gang var manden i Høruphav, hvor han stærkt beruset forulempede folk i området. En patrulje fik manden anholdt.
"Samtidigt får vi en henvendelse fra psykiatrien, der vil have manden indlagt i Middelfart, så der har vi kørt ham op. Vi har desværre haft en del henvendelser på manden de sidste par uger, så nu håber vi, at der falder lidt ro på," siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi. 

null

Publiceret 22 August 2014 10:02