Western Liners deltagerne er også i år med til at sætte sit præg på Kulturnatten.

Western Liners deltagerne er også i år med til at sætte sit præg på Kulturnatten.

Kulturnat:

Western Liners skaffer nye dansere

"Vi deltager hvert år i Kulturnatten, fordi det er alle tiders mulighed for os at skaffe nye dansere. Arrangementet ligger nemlig lige inden opstarten på den nye sæson. Samtidig er der også en rigtig god stemning til Kulturnatten, fordi byen er fyldt med glade folk, og det er med til at give danserne lyst til at yde en ekstra indsats".

Sådan lyder det fra formanden for Western Liners, Jette Nelmark. Foreningen startede for seks år siden og har siden været med i Kulturnatten. Og altid med to opvisninger - den første ca. kl 17.30 og som afslutningsnummer på Tombolapladsen.

Western Liners består af ca. 15 dansere, der danser hver onsdag i dramasalen på Munkevænget skole. Foreningen har begynderhold og hold for let øvede, og som den eneste klub i Kolding og omegn, har den også coupledance for dem, som har danset et par år. Coupledance er pardans for linedancere og kræver lidt mere øvelse, da man dels skal danse sammen med en partner og tage hensyn til partnerens fødder, og dels fordi der er nogle bestemte håndfatninger, der skal bruges.

Ingen af vores hold går ud på at være bedst eller lære flest mulige danse. Vi danser, fordi vi vil have det hyggeligt og sjovt, så alle kan være med. Linedance skal være sjovt og hyggelig motion. Vi danser primært til countrymusik, men andre musikarter sniger sig også ind.

"Vores instruktør har danset i over 20 år og været instruktør i mere end 10 år, og det er derfor en erfaren instruktør, der også tager rundt til diverse arrangementer for at få noget ny inspiration".

Kulturnatten 2013.

Kulturnatten 2013.

null

Publiceret 22 August 2014 08:00