160 skoleelever går i år på 10iCampus i Varde

160 skoleelever går i år på 10iCampus i Varde

SE BILLEDERNE:

160 skoleelever afholdt lokumsfræs i nat

Den traditionsrige Night Camp på 10iCampus er nu overstået

Af
Kim Schou

For knap 14 dage siden startede 160 forventningsfulde elever på 10iCampus i Varde.
Det har været 14 spændende dage hvor de første to uger er gået med forskellige aktiviteter.
Der har været intro med stor velkomst og rundvisning. Alle klasser er blevet fotograferet på trappen.
Tirsdag i sidste uge startede alle skolens linjer. Dvs. at en flok elever blev præsenteret for Science/naturfag, en anden for Performance kreativt med kunst, musik og teater, International der præsenterede en vifte af de aktiviteter de skulle arbejde med gennem året, Adventure som i øsende regnvejr tog hul på de udendørs aktiviteter og Erhvervslinjen der som en forsmag på året, havde besøg af en trafikinformatør.
Resten af sidste uge kom fagligheden i gang, Der var introduktion af de forskellige fag, en masse test for at finde de rigtige niveauer for hver elev og en forsmag på det seriøse arbejde der venter forude. Der var bl.a. downloadning af diverse programmer, ordbøger, geogebra, open office, uddeling af koder til forskellige net og programmer og meget, meget andet.

Denne uge

Mandag var en klassedag. Alle seks klasser havde lavet hver sit program, der spændte fra fremstilling af kunst til udsmykning, kampråb, samarbejdslege, biblioteksbesøg, fotografering af selfies med seværdigheder på Campus og nogle af Campus" ansatte og elever - en masse forskelligt.
Tirsdag var Karlsgårdedag. En årlig tilbagevendende begivenhed. Alle elever og lærere blev i bus kørt ud til Karlsgårde Sø hvor de derefter tilbragte dagen - i solskin, blæst og regn - med at gå søen rundt klassevis og forskellige steder dyste i forskellige samarbejdsøvelser. De prøvede bl.a. øksekast, kanosejlads, kæmpepuslespil, totovsbro over et vandløb, fiskevæddeløb og synkronski. Dagen sluttede med grillpølser til alle.
Onsdag var fagenes fest! Klasserne dystede mod hinanden i fagene dansk, engelsk og matematik. Alle fag præsenterede sig med lidt alternative udfordringer.
Torsdag havde alle klasserne førstehjælp, og desuden havde de alle forskellige sportsaktiviteter efter eget valg.

Tirsdag var Karlsgårdedag. En årlig tilbagevendende begivenhed

Tirsdag var Karlsgårdedag. En årlig tilbagevendende begivenhed

Night Camp

Fra torsdag aften klokken 17.00 til fredag morgen klokken 8.00 blev den berømte Night Camp afholdt.
Alle elever og lærere på 10iCampus tilbragte nogle fede timer med sjove og udfordrende aktiviteter. Det startede med indkvartering, og derefter serverede Campus" dygtige og effektive kantine en lækker lasagne inden strabadserne tog fart. Et eventfirma kom og stillede alt fra bumper-fodbold over lokumsfræs og segway til rodeogrise op. Desuden kunne man konkurrere i æggekast, kiksevending, murklatring - ja, kun fantasien satte grænser!
Nattens program fortsatte med LAN-party, filmmaraton, almindelig hygge, mens enkelte elever valgte at sove. Her til morgen sluttede det hele med et stort morgenbord og almindelig oprydning!
Alt i alt et fantastisk vellykket introforløb for årgang 2014/15. Det tegner til et rigtig godt og spændende år på 10iCampus.

Natten til fredag har der været Night Camp på skolen

Natten til fredag har der været Night Camp på skolen

Publiceret 22 August 2014 07:00