To gerningsmænd aflurede pinkoden og stjal efterfølgende dankortet fra en handlende kvinde i Christiansfeld.

To gerningsmænd aflurede pinkoden og stjal efterfølgende dankortet fra en handlende kvinde i Christiansfeld.

Tricktyveri:

Aflurede pinkode og stjal dankort

Af
Af Anne Andersen

"Det er en helt klassisk fremgangsmåde det her. To mænd der spørger om vej, den ene afleder, mens den anden stjæler pung med kort", lyder det fra Karsten Andersen fra Lokalpolitiet i Kolding.
Torsdag eftermiddag blev en 63-årig kvinde i Christiansfeld ikke bare en pung og et dankort fattigere, det lykkedes nemlig også tyvene at hæve det politiet betegner som "et større beløb" på kortet.
Kvinden havde været inde og handel hos Netto i Lindegade, her havde hun betalt med dankort, og det var der, det var lykkedes den ene af de to tricktyve at aflure hende pinkode.
Da kvinden kom ud til sin bil, blev hun kontaktet af den anden gerningsmand. Han kom med et stort kort, og spurgte om vej. Mens kvinden hjalp manden lykkedes det den anden at snuppe hende pung der lå i tasken på forsædet af bilen.
Kort tid efter blev der altså hævet et større beløb på kvindens kort.
Vi vil rigtig gerne høre fra folk, der har set noget af det her", siger Karsten Andersen.
Manden der bad om hjælp til at finde vej beskrives som: Østeuropæisk, mørk i huden og med kort, sort hår. 170-180 centimeter høj og kraftig ag bygning. 45-40 år og så talte han engelsk. Kvinden beskriver ham som meget høflig i sin fremtoning.
Manden der havde succes med at aflure pinkode og efterfølgende stjæle kvindens dankort, beskrives som: 40-45 år, dansk og med lys hud. cirka 170 centimeter høj. Kort lyst hår og så havde han skægstubbe.
 

null

Publiceret 22 August 2014 09:00