(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Badmintonsportens Dag afholdes i Køge

I Ravnsborghallen lørdag den 6. september.

BADMINTON: Lørdag den 6. september er det Badmintonsportens Dag, og det vil Køge Badminton Klub selvfølgelig gerne være med til at fejre og ikke mindst støtte op om.
Med et VM på dansk grund lige om hjørnet bør interessen for badmintonsporten være på sit højeste, og det er derfor nærliggende for mange danske klubber at deltage i et samarbejde mellem Badminton Danmark og DGI Badminton om at øge kendskabet til badmintonsporten i Danmark.
Køge Badminton Klub har formået at holde den lokale interesse for sporten intakt gennem årerne og har en stor ungdomsafdeling med dygtige spillere på alle niveauer. Men der er altid plads til flere, og blandt andet er et fokusområderne for Badminton Danmark netop at få sat spot på voksne i idræt. Der er nemlig en tendens til, at voksne forsvinder ud af foreningerne, når de stifter familie etc.
- Men i Køge Badminton Klub kan vi se, at mange voksne faktisk gerne vil spille badminton, og vi er derfor i gang med at sætte vores tredje motionist-hold op, så vi tilbyder motionist-træning både mandag, onsdag og torsdag, fortæller formand i Køge Badminton Klub Steen Fladberg.
- Men vi har som sagt plads til både unge, voksne og ældre – også vores ældrebadminton onsdag eftermiddag mellem 15 og 16 er populært, uddyber Steen Fladberg.
Er du blevet interesseret i at høre mere eller selv opleve badmintonsporten, så mød op til ”Badmintonsportens dag” i Ravnsborghallen lørdag den 6. september mellem kl. 10 og kl. 13.
Her kan du møde engagerede spillere mellem 5 og 80 år og også selv få muligheden for at svinge en ketsjer.
Samme dag begynder badmintonsæsonen, og Køge-Strøby Badminton indleder med dobbelt hjemmekamp i Strøbyhallen, og holdets trænerduo med Gitte Sommer og Kasper Storkegård har store forventninger til den kommende sæson, da førsteholdet var meget tæt på at rykke i 3. Division i sidste sæson.
pm

Steen Fladberg, formand for Køge Badminton Klub. (Arkivfoto: JCJ).

Steen Fladberg, formand for Køge Badminton Klub. (Arkivfoto: JCJ).

Publiceret 24 August 2014 12:00