Billedtekst

Billedtekst

Vojens Pigeklub er klar med nyt program

Du kan stå nå at være med, hvis du gerne vil være med i pigeklubben

Af
Mette Henriksen

Vojens Pigeklub, tidligere Vojens Husmoderforening, er klar med et nyt program.
“Bestyrelsen har atter gjort sig umage med at finde nogle gode arrangementer og håber at de bliver godt modtaget,” siger formand Asse Raahauge Larsen.
“Vi skal besøge Salon Hänel, der vil lave en spændende og inspirerende aften for pigerne. Sko og Tøjhuset i Gram vil vise det nye efterårstøj, og senere skal vi på tur til Gråsten Papirmuseum, der er en utrolig spændende butik med gode ideer til forskellige ting til julen. Karen Marie klip viser hvordan man laver papirting i quilling.”
Efter jul får foreningen besøg af en foredragsholder, som vil fortælle om sit projekt i Vietnam og Cambodia. Også et besøg hos Matas og Vejen, hvor Lady Lingeri har alt, hvad en ”pige” behøver, er en del af efterårsprogrammet.
“Julefrokosten og generalforsamlingen er også vigtige – og som sædvanlig sluttes disse aftener af med hyggelig lottospil. Sluttelig tager vi til den traditionelle Krolfaften på Bevtoft Krolfbane.”
Ønsker man medlemsskab, er man velkommen til at kontakte formanden på tlf. 61 27 33 42 eller kasserer Jytte Eliasen, tlf. 74 54 27 31.

Publiceret 24 August 2014 07:00