John Richardt ved sin egen velholdte Volvo 144 fra 1971. (Foto: JCJ).

John Richardt ved sin egen velholdte Volvo 144 fra 1971. (Foto: JCJ).

Volvo-entusiaster mødes i Solgårdsparken

Af
Per Møller

TRÆF: For andet år i træk indbyder Volvo Entusiasterne til Volvo-træf i Solgårdsparken i Strøby Egede.
Det sker lørdag den 30. august i tidsrummet fra kl. 11.00-16.00 - og der bliver virkelig noget at opleve for enhver Volvo-fan og andre med interesse i de gode gamle, hyggelige gamle køretøjer, der kan bringe nostalgien frem i enhver. For hvem kender ikke en eller anden i familien eller vennekredsen, der har ejet en Volvo ...?
- Det er som nævnt anden gang vi afholder dette Volvo-træf. Første gang blev en rigtig stor succes hvor omkring et halvt hundrede gamle Volvo-biler stod til skue for et stort entusiastisk publikum, fortæller John Richardt fra Volvo Entusiasterne.
Udover at gå rundt og beskue de mange velholdte gamle Volvo biler, kan publikum også deltage i en konkurrence hvor der skal stemmes om de tre biler der falder bedst i publikums smag. Der er pokaler til de tre med de fleste stemmer.
Dagen igennem er der også mulighed for at få lidt at spise og slukke tørsten med.
Der er gratis adgang til Volvo-træffet i Solgårdsparken.

Fusion forude

Volvo Entusiasterne er ikke den eneste Volvo-klub i Danmark. Dem er der en hel del af.
- Men inden udgangen af 2014 har vi valgt at fusionere med to andre klubber, nemlig PV 544 og 210 klubben. Klubbens fremtidige navn vil herefter blive Volvo Klub Danmark og sammen vil vi få bedre muligheder for at klare os bl.a. økonomisk i fremtiden, siger John Richardt.

Publiceret 24 August 2014 17:15