Når Michele Poulsens restaurant Madindustrien om kort tid åbner, får den et rå look med gamle industrilamper.

Når Michele Poulsens restaurant Madindustrien om kort tid åbner, får den et rå look med gamle industrilamper.

Bankrådgiver åbner ny restaurant i Vejle:

Madindustrien

Gæsterne skal føle, de har snydt restauranten, når de har spist og går derfra

“Det skal være så godt, at du tænker, du har snydt restauranten, når du går herfra.”
Michele Setuko Ohira Poulsen har store ambitioner og forventninger til sin nye restaurant 'Madindustrien', der åbner i lokalerne på Dæmningen, der har huset Restaurant Remouladen.
Den nye restaurant vil servere to retter for 175 kroner, tre for 200 og fire for 250 kroner. Hertil kan du købe en flaske vin fra 200 kroner og op til 600 kroner.
“Du får et fremragende måltid med danske råvarer - en ægte restaurantoplevelse uden at blive ribbet,” siger Jan Christian Jensen, som har stor erfaring med at starte restauranter op og som hjælper med at få 'Madindustrien' godt i gang.
Hvordan kan I gøre det så godt, uden det bliver dyrt?
“Tjenerne er ikke uddannede tjenere, de skænker ikke op for dig, og de står ikke og fortæller en lang historie om vinen. På den måde sparer vi en tjener,” fortæller Jan og Michele.
Gæsterne skal også selv tage deres bestik i en krukke, fortæller Jan og Michele og uddyber deres filosofi:
“Vi har brugt lang tid på at finde det rigtige personale, som skal være smilende og varme og ikke have næsen i sky. Målet er at skabe en hyggelig og hjemlig stemning, hvor du selv deltager aktivt i måltidet. Der er heller ikke nogen, der skænker for dig derhjemme. Drømmen er, at det bliver folks andet køkken, hvor man nyder en ko, gris eller kylling, uden det koster en bondegård.”
Der er 74 pladser i restauranten, som skal op på at bruge bordene 1,5 til to gange om aftenen for at føre ambitionerne ud i livet.

Bankrådgiver

Michele er bankuddannet og har arbejdet i otte år i Sydbank som privatrådgiver, så hun er med sine egne ord helt udenfor sin comfortzone som restaurant-indehaver og chef.
Og så alligevel ikke helt. Hun elskede at hjælpe og tale med bankkunderne, og ved siden af bankjobbet har hun arbejdet som tjener på Tortilla Flats i Vejle.
“Der er en helt speciel ånd på Tortilla Flats. Jeg kunne ikke slippe det at være en del af det, og jeg kunne ikke få timer nok. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og give dem en oplevelse,” fortæller Michele, der samtidig havde en drøm om at åbne sit eget sted.
Hun tror, at det med at hjælpe andre hænger sammen med hendes japanske baggrund, som det fulde navn Michele Setuko Ohira Poulsen indikerer. Micheles afdøde mor er halv japaner og har lagt vægt på at integrere de japanske rødder i børnene.
“Japanerne og asiaterne generelt har et helt andet service-gen, viser respekt for de ældre og forkæler folk.”

Publiceret 24 August 2014 11:45