Integration skal løftes

Haderslev Kommunes integrationsprojekter skal nu evalueres. Senere på året skal Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i kommunen på banen, når resultatet foreligger.
I Dansk Folkeparti er vi særdeles interesserede i integrationsspørgsmålet. Derfor er det skønt, at Venstre er kommet på banen. I Dansk Folkeparti har vi i sinde at gå engageret og motiveret ind i dette vigtige arbejde, så der forhåbentlig kan ske synlige og markante resultater. For det er der sandelig brug for!
Integration er et hot emne for tiden. Mest af alt fordi den ikke virker – og fordi samtlige kommuner tørster efter fakta på området – og måske i ligeså høj grad resultater! Jeg har tidligere sagt det, men gentager gerne: der er noget rivende galt, når man møder totalt tildækkede kvinder rundt omkring i Haderslev. Der er noget helt galt, når en meget stor del af indbyggere af ikke-vestlig baggrund, ikke har et arbejde. Og der er noget galt, når man fortsætter med at boligplacere flygtninge i områder i kommunen, der i forvejen har en meget høj koncentration af indvandrere. Derudover er indvandring og integration alt for dyr. På landsplan koster det 16 milliarder om året – faktisk, kunne man for de samme penge, drive Haderslev Kommune rundt regnet fire gange for dette beløb.
Derfor glæder jeg mig særdeles meget til det forestående arbejde. I Dansk Folkeparti er vi klar og parat til opgaven.

Publiceret 24 August 2014 09:00