Anfører Simon Jørgensen stod for Dalbys enlige scoring i Snekkersten. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Anfører Simon Jørgensen stod for Dalbys enlige scoring i Snekkersten. (Foto: Ove Dyrstrøm)

Dalby fortsat uden point

Måtte indkassere et 2-1 nederlag i Snekkersten

Af
Af Ove Dyrstrøm

FODBOLD. Dalby har ikke haft marginalerne med sig i sæsonens to første kampe. I lørdags var holdet en tur i Snekkersten, hvor det blev til et 2-1 nederlag. En medvirkende årsag var givet, at deres angriber Thomas Skaarup blev udvist med rødt kort allerede efter 20 minutters spil, og da de tillige fik tre gule kort, så var de altså på flere tidspunkter to mand i undertal. Det skal dog tilføjes, at Snekkersten undervejs også fik to gule kort raget til sig, fra den unge noget urutinerede dommer.
Hjemmeholdet kom på 1-0 efter et kvarter efter et frispark, som Dalby-forsvaret i første omgang fik afværget, men returbolden blev sendt i nettet til 1-0. Dalby fik også en stor chance, men for en gang skyld havde Thomas Madvig ikke heldet med sig, og da Dalby senere fik to gule kort, så fik de ikke skabt det ikke til det store i 1.halvleg.
I starten af 2. halvleg ramte den gule feber igen Dalby med endnu et gult kort, så de på et tidspunkt var tre mand i undertal. Efter kvarter ind i halvlegen kunne Snekkersten så øge til 2-0, men Dalby var klart mere med i spillet efter pausen, og Thomas Madvig havde yderligere to store muligheder, men det var bare ikke lige hans dag. Simon Jørgensen havde mere held, da han et kvarter før tid reducerede til 2-1 – selvfølgelig på et frispark, men mere blev det heller ikke til, og træner Kenn Jørgensen var både positiv og skuffet efter kampen.
”På trods af, at vi var så meget i undertal, så var vi på ingen måde spillet ned. Jeg syntes det var en jævnbyrdig kamp, og med lidt held, så havde vi fået point med hjem. Heldigvis er det positivt, at vi har niveauet, men vi skal da til at få point, selv om det bliver svært på lørdag mod BSV’s divisionsreserver, men vi vil kæmpe det bedste vi har lært”, sagde Dalby-træneren efter kampen. Og hjemmekampen mod BSV starter kl.15.30.
KAMPFAKTA. Serie 2: Snekkersten - Dalby 2-1 (1-0). Dalby: Simon Jørgensen.
 

Publiceret 25 August 2014 09:00