Frederik Luiz Damberg har vind i sejlene

Frederik Luiz Damberg har vind i sejlene

Frederik Luiz Damberg har vind i sejlene

Med kun lidt over et år på bagen er det kun gået fremad for den 19-årige iværksætter

Af
Kim Schou

Det er cirka et år siden at Lokalavisen skrev historien om den nystartede virksomhed, TrendCover. Sidenhen er der sket meget, og dermed har virksomheden bevist, at den er mere end en døgnflue.
"Dengang havde jeg mit varelager ude i vores baggang," fortæller Frederik Luiz Damberg som er daglig leder af virksomheden, TrendCover.
"Samtidig havde vi omkring 100 forskellige produkter på lager. Henover sommerferien rundede vi dog allerede over 1000 forskellige, unikke produkter.
Produkterne er ikke bare fra Kina. I dag har vi over 25 forskellige mærker, bl.a. Logitech, Jabra, Samsung og Apple," så vi har ændret på leveradører og produkterne," fortæller Frederik Luiz Damberg, som har fået sin stedfar Torben, til at bygge et nyt lager. Det er sket ved at inddrage garagen og bygge den om.
Det betyder, at varelageret nu er udvidet fra 10 m2 til 40 m2.
"Vi har mere end fem forskellige store internationale leverandører i England, Danmark og Sverige.
“På Trustpilot, som er et selvstændig website, hvor man kan bedømme virksomheder efter ens køb, der er vi placeret nr. to ud af hele 71 virksomheder med i alt 250 anmeldelser, hvor 92% er femstjernede," fortæller en stolt Frederik Luiz Damberg, som desuden er gået fra fem mobilenheder til 11 mobiltyper, 1 tablet og powerbanks, kabler (HDMI, Jack og internet) samt et stort udvalg af høretelefoner og usb-sticks.

Kurser

Til næste sommer afslutter Frederik Luiz Damberg sit studie på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium med studieretningen, Innovation.
"Udover dette så har jeg deltaget i fire kurser henover foråret, så der har været nok at se til," fortæller Frederik, som har oplevet en eksplosiv stigning i antallet af ordrer.
"Fra maj til oktober havde jeg 121 ordrer men siden oktober sidste år er det eksploderet med mere end 3000 ordrer i den periode," fortæller Frederik, som donerer en krone for hver ordre til Børnecancerfonden.
“Den helt store betydning for den store ordre fremgang skyldes Google.”
"Her er vi via søgeoptimering nu kommet helt i top, når man søger på mobilt udstyr. Det er alfa og omega," slutter Frederik Luiz Damberg, som går i gang med at pakke ordrer.
Med ordrer fra hele landet, ja sågar Grønland, er vejen banet for firmaet.
Læs mere om virksomheden på www.TrendCover.dk

Med et varekatalog på mere end 1000 forskellige produkter er der nok at holde styr på, når ordrerne skal pakkes

Med et varekatalog på mere end 1000 forskellige produkter er der nok at holde styr på, når ordrerne skal pakkes

Publiceret 25 August 2014 13:00