Haderslev-kørerne leverede et flot NM på Vardes BMX stadion.

Haderslev-kørerne leverede et flot NM på Vardes BMX stadion.

Hentede tre gange sølv

Det Nordiske Mesterskab i BMX blev afviklet på Varde BMX Stadion. Det var strålende vejr og Haderslev havde 13 kørere til start

Af
Peter Rasmussen

Tempoet og aggressiviteten hos de nordiske kørere var højt i weekenden, det kunne blandt andet ses på de mange styrt der var under stævnet, Haderslev kørerne slap dog heldigvis for en tur i gruset, og de lokale kørere fra Haderslev, kørte et super flot NM.
I klassen piger 12 år lykkes det endelig for Simone Barasinski at køre en sølvmedalje hjem, efter en super flot finale.
Klubbens Formand Bjarne Wojtaszewski stillede op i klassen Cruiser 30-39 år, han fik ikke den bedste start men fik lynhurtigt kørt sig frem i feltet, og lå nr. 1 det meste af banen rundt, han måtte dog se sig slået ca. 20 m før mål af sin landsmand fra Slagelse, så det blev til en sølvmedalje.
I klassen Drenge 14 år havde klubben hele 3 kørere med i finalen, Jimmi Jacobsen snuppede en sølvmedalje, Martin Møller der havde problemer med luftvejene, kørte sig alligevel hele vejen til finalen og endte på en super flot 5. plads. Emil Brink fik en dårlig start i finalen og endte på en 6. plads.
Simone Christiansen var blevet rykket op i Elite Women pga. for få tilmeldte i hendes klasse Junior Women, det gav Simone nogle store udfordringer, hun fik en fin 5. plads
Max-Pepe Schulze var for første gang med til NM og fik en flot 8. plads.
Steffen Schulze, Rolf Jacobsen, Sander Nielsen, Oliver Nielsen, Oliver Sørensen og Dennis Jepsen måtte se sig slået af de hurtige konkurrenter inden finalerne.

Publiceret 25 August 2014 08:15