Butiksindehaver Gina Petersen må være verdens sejeste mor for hockeybørn. Foto: Mette Henriksen

Butiksindehaver Gina Petersen må være verdens sejeste mor for hockeybørn. Foto: Mette Henriksen

Ishockey morgen, middag og aften

Mor til otte står bag Hockey Supply Center i Østergadecentret i Vojens

Af
Mette Henriksen

Når fire af ens otte børn spiller ishockey, så fylder sporten rigtig meget i ens liv. Det var også en af grundene til, at valget faldt på at åbne en hockeybutik, da Gina Petersen efter barsel skulle i gang på arbejdmarkedet igen. Sammen med en anden ishockeyforælder, Peter Rakuscinec, har hun nu åbnet dørene for Hockey Supply Center med adresse i Østergadecentret i Vojens.
“Udover ishockeyudstyr har vi også sportstøj med relation til ishockey. Og så forhandler vi som nogle af de eneste i området fanartikler fra NHL,” fortæller Gina Petersen, der er jublende glad for sine lokaler.
“Vi ligger kun et stenkast fra ishallerne og så er vi nabo til motionscentret Santé, hvor mange af ishockeyspillerne kommer til dagligt. Så det er perfekt.”
Derudover er der i butikkens kælder indrettet en skydebane, hvor man kan afprøve stavene og andet udstyr samt skyde til mål.
Åbningstiderne er mandag til fredag fra klokken 9-17.30, men også efter aftale og åbent ved større stævner. Desuden er der internetbutik.
“Mangler man noget udstyr en lørdag eftermiddag, så ring - vi kommer altid gerne ned i butikken for at hjælpe en kunde videre.”

Publiceret 25 August 2014 06:00