Nils Hall Torgersen fra Væksthus Sjælland står for undervisningen.

Nils Hall Torgersen fra Væksthus Sjælland står for undervisningen.

Kom på rette spor med RaketVækst

MARKEDSFØRING: Køge Erhvervsservice og Ringsted Kommune udbyder en ny omgang RaketVækst for virksomheder i Køge og Ringsted kommuner. RaketVækst er et tredages intensivt forløb, hvor virksomhedsejere arbejder med forretningsstrategier, markedsføring og salg.
Køge Erhvervsservice afholder i samarbejde med Ringsted Kommune og Væksthus Sjælland et spændende vækstforløb. På tre dage får virksomhedsejerne redskaber til at styrke og målrette deres forretningsstrategi, salg og markedsføring. De får handlingsplaner med hjem, som er udarbejdet med udgangspunkt i egen virksomhed, hvilket gør dem brugbare fra første dag, deltagerne vender tilbage. Vækstforløbet finder sted den 1.- 3. oktober på Stevns Klint Strandpension.

RaketVækst for veldrevne virksomheder

RaketVækst henvender sig til små og mellemstore virksomheder i Køge og Ringsted kommuner – både veldrevne og dem som trænger til et skub i den rigtige retning.
Under forløbet kommer deltagerne nemlig rundt om de problemstillinger, de står med. Det kan for eksempel være af den kritiske slags, som når det ikke går så godt.
Eller når der er god drift i virksomheden, men hvor man som ejer bliver i tvivl om, hvilken retning virksomheden skal tage. ”Skal vi skifte leverandør, angribe nye markeder? Eller skal vi outsource og fyre medarbejdere?” På Raketvækstforløbet bliver boldene med muligheder kastet op i luften, og deltagerne får kvalificeret hjælp til, hvilke af dem der skal gribes, og hvilke som ikke er værd at holde fast i.
Tidligere Raketvækst-deltagere har givet udtryk for, at de er glade for, at de tog skridtet og tilmeldte sig. Selv de der var skeptiske i starten som for eksempel Charlotte Ohlendorff og Peter Johannesson fra inaction.dk.
De tvivlede på, hvilke nye tiltag RaketVækst kunne tilføre deres virksomhed, for de havde i forvejen et godt indblik i diverse forretnings- og markedsanalyser. Efter en samtale med kursuslederen Nils Hall Torgersen blev de overbeviste om, at de nok ville komme hjem med ny brugbar viden – og det gjorde de.
- Vi fik utrolig god sparring omkring vores virksomhed, inspiration fra medkursister og hjælp til at fokusere på de ”rigtige” ting. Forløbet efter RaketVækst har holdt os på sporet, og vi ser nu effekten af de ting, vi har sat i gang. Foruden at vi indgik et vigtigt samarbejdspartnerskab, har vi blandt andet også ansat en eventkoordinator, forklarer Charlotte Ohlendorff.
Under forløbet arbejder deltagerne individuelt og i grupper med udgangspunkt i egne strategier.
De deler ud af deres erfaringer, som de kan bruge indbyrdes til inspiration og arbejde videre med. Eksterne konsulenter åbner for dialog om professionelle bestyrelser og brug af sociale medier i markedsføringen.
Ellers står Nils Hall Torgersen fra Væksthus Sjælland for undervisningen. Nils Hall Torgersen har mange års erfaring med at guide virksomhedsledere til at finde ind til kernen af virksomheden for at målrette deres strategi og dermed øge salget.
Jes Pettersson og Lisbeth Eichen, begge virksomhedskonsulenter fra henholdsvis Køge Erhvervsservice og Ringsted Kommune, vil også være til stede under hele forløbet for at vejlede og indgå som sparringspartnere.
Efter endt RaketVækst-forløb overlades deltagerne ikke til sig selv. De bliver tilbudt opfølgningsmøder og netværk med de andre deltagere.
pm

Publiceret 25 August 2014 06:00