Over 3000 har meldt sig til Stafet for Livet i Haderslev

Meget tyder på at Haderslevs Stafet for Livet bliver Danmarks største

Meget tyder på, at Stafet for Livet i Haderslev bliver Danmarks største i år. Foreløbig har over 3000 meldt sig til stafetten, der finder sted i Haderslev Dampark 6. og 7. september. Den hidtil største Stafet for Livet i år har været i Esbjerg med 2127 deltagere, og der er ingen af de resterende stafetter, som tegner til at kunne true Haderslevs position. Dermed vil Haderslev i det kun andet år kunne blive den største af landets 37 stafetter.
Under stafetten vil de tilmeldte hold stå for en masse aktiviteter. Der vil desuden fra scenen være et righoldigt underholdningsprogram. Grevinde Sussie holder åbningstalen 6. september kl. 12  Fra klokken 13.30 til 21 vil der blandt andet være blues, rock, folk og gospelsang. De optrædende er Kenn Lending, John Schmidt, Annemette Hess, Rolan Tankespin, Sound of Joy, Børge og Mette Solkær sammen med Søren Iversen, Finn Burich samt André og Emilie.
I en time fra klokken 21.30 stopper stafetten på grund af den meget stemningsfulde lysceremoni, hvor den tidligere formand for Kræftens Bekæmpelse i Haderslev Kommune, Grethe Kristensen, holder talen. Søndag morgen er der klokken 8.30 tai chi, inden et gospelkor varmer op til gudstjeneste klokken 10 med sognepræst Jakob Damm Knudsen fra Gl. Haderslev Kirke.
Man kan læse mere på hjemmesiden stafetforlivet.dk, hvor man også kan tilmelde et hold, eller tilmelde sig et af de cirka 120 hold, der er oprettet. Blandt de hold er et åbent hold, som man også kan tilmelde sig under selve stafetten.
Stafet for Livet er en holdaktivitet, hvor deltagerne selv bestemmer, om de vil slentre én omgang eller spurte så mange omgange så muligt i damparken. Ruten er på cirka én kilometer. Formålet med Stafet for Livet er at samle penge ind til kampen mod kræft og skabe opmærksomhed om sygdommen, der desværre rammer alt for mange mennesker.
Det er Haderslev Kommune, Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling og JydskeVestkysten, der har taget initiativet til, at Stafet for Livet er kommet til Haderslev.

null

Publiceret 25 August 2014 15:00