Sikker udebanesejr til Skibby

Trods flere afbud hentede de en 3-1 sejr i St.Lyngby

Af
Af Ove Dyrstrøm

FODBOLD. Efter premierenederlaget i sidste runde, så rejste Skibby sig flot, da de i lørdags sikrede sig en 3-1 sejr i udebanekampen i St.Lyngby. Det var ellers med betænkelige miner, at træner Ronni Ørnfeld drog nord på, idet det var et noget afbudsramt hold han tog af sted med, og at St.Lyngbys bane var i meget ringe stand, det gjorde ikke situationen bedre, da Skibby spiller og træner på deres helt plane kunstgræsbane.
Efter en jævnbyrdig start, så fik St.Lyngby en afslutning på overliggeren, og generelt kørte hjemmeholdet med lange bolde frem til angriberne. Oven på de mange afbud, så kunne Ronni Ørnfeld glæde sig over, at angriberen Jacob Jeppesen var blevet sin skade kvit, og det var en klar forstærkning i frontlinjen. Midt i halvlegen slap han således fri, så der blev begået straffespark mod ham, og så kunne Mikkel Gjessing bringe Skibby på 0-1. Sidst i halvlegen blev Skibbys forsvarer Casper Hansen ramt af en skade, og da Mikkel Gjessing måtte 10 minutter udenfor efter et gult kort, så kunne der opstå problemer. Men det formåede St.Lyngby ikke at udnytte, tværtimod havde Skibby overtaget og Jacob Jeppesen var endda tæt på at øge, men 0-1 stillingen holdt til pausen.
I 2.halvleg var det klart at se, at Skibby var nedrykkere fra serie 2, mens St.Lyngby var oprykkere fra serie 4. Kort ind i halvlegen brød Jacob Jeppesen igennem forsvaret og scorede til 0-2 i det lange hjørne. Midt i halvlegen svarede St.Lyngby dog igen, da det lykkedes at reducere til 1-2, men glæden varede kun få minutter, for så var Jacob Jeppesen atter på spil, da han øgede til 1-3 på en god aflevering fra Mikkel Gjessing.
Dermed gik gassen af hjemmeholdet, og i slutfasen kunne Skibby have øget føringen, da unge Marcus Frostholm fik en stor chance, mens Emil Linneman havde et skud på overliggeren, men Ronni Ørnfeld var godt tilfreds med 1-3.
”De havde ikke meget at komme med, og jeg tror de får det svært i rækken. Men det var helt sikkert dejligt at få slettet nullet i tabellen”, sagde Skibby-træneren efter kampen. På lørdag kl.15.30 spiller Skibby hjemme mod FC Gribskov.
KAMPFAKTA. Serie 3: St.Lyngby – Skibby 1-3 (0-1). Skibby: Jacob Jeppesen 2, Mikkel Gjessing.

Publiceret 25 August 2014 08:00