Steen Tokkesdal og Jens Henrik Pedersen fra Ølgod åbner Varde Møbler på lørdag

Steen Tokkesdal og Jens Henrik Pedersen fra Ølgod åbner Varde Møbler på lørdag

Varde får et nyt møbelhus

To gode venner fra Ølgod åbner på lørdag Varde Møbler

Af
Kim Schou

Lokalerne på Lerpøtvej har stået tomme længe og såvel Jens Henrik Pedersen som Steen Tokkesdal har længe tænkt over muligheden for at åbne møbelhus i Varde.
Nu sker det så. Lørdag den 30. august åbner Varde Møbler.
"Vi råder her over 1100 m2 og vil tilbyde gode møbler til fornuftige priser den almindelige familie," påpeger Jens Henrik Pedersen, som fik ideen og dernæst fik Steen Tokkesdal overtalt til at være med.
Jens Henrik Pedersen har stor erfaring fra møbelbranchen og da Steen Tokkesdal har erfaring indenfor salgsbranchen, er der tale om et perfekt match.
"Vi har det godt sammen, er gode venner og taler sammen om tingene," fortæller Steen Tokkesdal, som glæder sig til at starte op i Varde.
"Der er behov for øget konkurrence i området, og vi er sikre på, at vi her kan være med på banen," lyder det fra Jens Henrik Pedersen, som også ser det store opland til Varde som potentielle kunder.

Mange planer

Udover møbler bliver der også brugskunst.
"Vi har lavet et samarbejde med Glasgården i Ølgod. De vil udstille brugskunst," fortæller Steen Tokkesdal og tilføjer at Varde Fotoklub også vil udstille billeder, som det er meningen efterfølgende skal sælges.
Den sidste måned har begge arbejdet næsten i døgndrift for at blive færdige. Der er malet, fjernet skillevægge og sat nye op og samtidig er der blevet købt et varelager hjem og indrettet møbelmiljøer.
Såvel Steen Tokkesdal som Jens Henrik pedersen er indstillet på at det kan blive til nogle lange arbejdsdage, men begge glæder sig.
"Vi kører også varer ud, så der kan blive tale om udlevering af varer lige før og efter åbningstid, men vi glæder os så meget. Det bliver en drøm der går i opfyldelse for os begge,” lyder det samstemmende.
Åbningsdagen bliver lørdag klokken 10, men allerede fredag mellem klokken 14 og 17 er der reception hos Varde Møbler for venner, familie og forretningsforbindelser.

Publiceret 25 August 2014 16:00